ST. Tropez

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 4 betyg
1
0
0
1
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 1 vecka sedan

    En dröm

    Denna brun utan solen är bara...aa ALLT! Var först skeptisk till att den var transparent och rädd för att den skulle lämna ett ojämt resultat, men nej. Den är en otroligt mjuk och följsam formula som doftar underbart och inte alls som andra brun utan sol gör. Jag var smått stressad för skulle på dagsfest. Redan efter 3 h hade jag en jämn fin bränna som verkligen såg ut att vara framsolad! Det bästa med denna produkt är även att man kan lämna den på sig under kläderna och låta den utvecklas ytterligare imed att den doftar så gott! Den är också otroligt fuktgivande vilket är ett plus! Värd varenda krona!
    gillar
    för att lämna en kommentar

ST. Tropez

St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel 200 ml

4 Betyg
374:25Rek. pris 499:-
Beskrivning
Ingredienser
Self Tan Purity Bronzing Water Gel är en lätt och transparent brun-utan-sol-gel som ger ett naturligt gyllenbrunt resultat på bara 3 timmar. Den innovativa formulan har en härlig tropisk doft som samtidigt effektivt döljer "BUS-lukten". Den klara gel-till-vatten formulan absorberas omedelbart på huden och är berikad med hyaluronsyra för en extra fuktboost samt den växtbaserade fuktregulatorn PentavitinTM för långvarig återfuktning.

Är berikad med tropiskt hibiskusextrakt som med sina antioxidativa egenskaper hjälper huden att skydda sig mot effekten av fria radikaler. Innehåller även vatten från grön mandarin för att fräscha upp huden och aloe vera för att återfukta och lugna.

GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, så som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven gel som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.

200ml

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.