4 användarbilder
Stella McCartney

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 2 betyg
0
0
1
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Inte unik men förbannat trevlig

  Jag antar att det kommer bli min sommardoft 2018 pga sen upptäckt. Stella McCartneys doft POP Bluebell. Det är den andra doften i ”POP-serien” (den första heter bara POP och är rosa) och de båda dofterna har gemensamt en bas av Sadelträ. Men Bluebell är aningens djupare och mognare i sitt doftspråk än original POP. Det är som att den unga tjej som köpte POP original för några år sedan nu har vuxit upp och väljer då att gå vidare med POP Bluebell.

  Alltså, det är så töntigt att beskriva en doft och det är så uppenbart att när en försöker så känns det bara som en översättning av pressmaterialet. Och så även när självaste Stella McCartney själv förklarar tanken bakom PoP Bluebell. Men här får ni läsa den ändå: ”Äkta och varaktig vänskap får oss att växa och skapa en djupare känsla av intimitet, generositet och mod. Klockhyacinten (Bluebell) är en perfekt symbol för detta. Den är otroligt vacker, men dess främsta egenskap är styrka. Den ser till att den har en stabil grund innan den är redo att blomma.”

  En mysig och enkel doft som passar många och till många tillfällen. Inte unik på något sätt men trevlig och lättburen.

  + 2

  5 gillar

Stella McCartney
Mc Pop Bluebell EdP 100 ml

2 Betyg
764:15Rek. pris 995:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml30 ml100 ml
I pop bluebell går den generation banbrytande unga kvinnor som hon hyllade i sin första doft ett steg längre i sin resa mot en djupare, mörkare och mer reflekterande känsla, som bygger på erfarenhet och den inre styrka de har utvecklat. Denna nya doft har ett djupare syfte: att bejaka hållbarhet, individualitet och en ny sorts skönhet.

Den engelska klockhyacinten, som är känd för sin starka, utsökta doft, ger balans, personlighet och djup till originaldoftens noter av tuberos och sandelträ.

I pop bluebell dämpas klockhyacintens starka, utsökta och daggiga blomdoft av en djup och spännande sensuell bas med noter av sandelträ. Den komplexa sammansättningen speglar de mångfacetterade egenskaperna hos den nya generationen Stella Mccartney-ikoner. Feminin utan att vara skör, djärv men ändå balanserad, tydlig utan att behöva skrika.

Toppnot: engelsk klockhyacint
Hjärtnot: tuberos
Basnot: sandelträ

100ml
 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1537-109-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019