Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 104 betyg
4
18
12
19
51
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Älskar dem!!!

  Verkligen superbra och gulliga vitaminer!! Har använt sugarbears i över ett år nu och mitt hår loves it. Blev hooked direkt. Jag brukar vara alldeles för lat för att ta vitaminer men dessa är så galet goda. Jag hade kunnat äta en hel burk per dag, haha. Smakar som godis! Rekommenderar till alla!!
  14 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 16 månader sedan

  Dyrt godis.

  Smakar jättegott, men inte märkt någon större skillnad på mitt hår.
  Varken att det växer snabbare eller ska kännas starkare som många andra säger.
  Tror att dem som märker störst skillnad av dessa kanske bör se om val av kost kanske borde ändras för att få i sig vitaminer och mineraler på det sättet istället.
  5 gillar
 • för 5 månader sedan

  Bra smak och jag tycker att det går bra för mig

  Jag fick produkten snabbt från Lyko. Jag tycker Bamsena smakar bra lycksom godis :-) . Min son äter dem också och hann er lika glad med Bamsarna.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Yummy

  Underbart med paketpris på dessa godingar. Använt dessa en gång tidigare och då märkte jag av resultat direkt, men hade inte köpt mer än en burk så försummade dom sedan. Nu kör jag igen, och jag vet inte om det är placebo för att dom smakar så bra eller om det faktiskt är skillnad? Men håret känns redan mycket bättre, och det från någon som har tunn, spröd, skör hårkvalité och som blekt det alltför många gånger! #tävling
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  Super bra

  De är väldigt bra jag har inte klart med den paketen men jag tycker att de är väldigt bra eftersom resultatet tills nu är att mitt hår blir mjukare och den börjar förlänga sig
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 10 månader sedan

  Funkar!

  Bra vitaminer, får håret att växa. Jag märker verkligen skillnad på dessa. Håret börjar växa överallt😂 sjukt bra iallafall. Stärkande för håret och ett plus att dom smakar gott godis!!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Supergoda!

  Älskar smaken på dessa! Har inte märkt något extremt märkbar skillnad på håret men kommer fortsätta att äta dessa ett tag till.
  Gilla

SugarBearHair
Paket

104 Betyg
899:-Rek. pris 1047:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

- Går endast att köpa Online. Paketet innehåller tre burkar som räcker i 90 dagar!

Friskt hår börjar från insidan av kroppen. SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Våra goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.

Inuti SugarBearHair:
Gummibjörnarna innehåller en kombination av: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol.

Gummibjörnarna är smaksatta med naturligt fruktaxtrakt, kokosolja och en nypa socker. Ät inte mer än 2 gummibjörnar per dag.

Vem kan använda SugarBearHair?
Alla kan äta SugarBearHair, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med
läkemedel eller lider av någon sjukdom.

Hur fort kommer jag se resultat?
Vi är alla unika och kommer därför uppleva olika resultat. En del kunder kommer se skillnad redan efter 1 månad, men vi rekommenderar att använda SugarBearHair minst 3 månader för att kunna se ett verkligt resultat.

Kan SugarBearHair reparera skadat hår?
SugarBearHair påverkar bara nytt hår som växer ut. Om dina längder är skadade eller slitna, rekommenderar vi att du pratar med din frisör om potentiella vårdande behandlingar för ditt hår.


Köps ofta tillsammans

1118:-
2077:-

Paketet innehåller

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter