2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 193 betyg
27
27
39
33
67
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 38 månader sedan

  Grym produkt och mycket god!

  Har använt produkten i ett par veckor och är mycket nöjd med resultatet. Dessutom smakar dom små björnarna fantastiskt!
  12 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Sarah
   Det är vitaminer som du tuggar :)
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Till alla idioter som köper detta

  Ni äter 99% socker, 1% är det som är ''bra för håret''.
  Ni tror att det kommer fungera och på det sättet så tror ni att ni ser resultat, men det ni ser är hårets NATURLIGA växt, den där hårväxten ni ser är inte tack vare vitaminerna.
  Om ni är korkade nog att tro att ett piller kommer få ert hår att bli 90 cm långt, så skulle jag hellre rekommendera B-vitamin om ni vill att både ert hår och naglar ska växa snabbare, det är någonting som faktiskt fungerar olikt denna skit produkt.
  10 gillar
  • för 6 månader sedan
   Det är OK att vara missnöjd med sin produkt, men det är inte OK att uttrycka sig med ”idioter” ”korkade” ”sådan skit” och ”Folk” . Känns mer som att ni har svårigheter med andra medmänniskor än med själva produkten!
   27 gillar
 • för 1 månad sedan

  Vegan

  Innehåller sugar bear hair några animaliska ämnen?
  1 gillar
  • för 1 månad sedan
   Den är vegetarisk men ej vegansk. Ih massvis med färgämnen och är svindyr. Köp "Silica plus" istället och få samma effekt! Bra pris och innehåller inte massa onödigt. Finns online på alla apotek. Haft dem nu i 4 år och är nöjd!
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Växer håret snabbare av detta?

  Hej. Gör detta så att håret växer snabbare?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Tilde! Den tillför massa vitaminer som även medför att håret kan växa snabbare.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Favorit

  Jag skulle kunna äta alla dessa vitaminer, som håret behöver, var för sig. Men varför skulle jag det när allt finns samlat i en och samma burk. Dessa är dessutom mer ekonomiskt.
  SugarBearHair har verkligen stärkt kvaliteten i mitt sönderblekta hår. Så pass att folk i min omgivning reagerar och frågar hur jag har lyckats få så fint hår. Jag har ätit dem i 6 månader nu. Minus att det är socker i, vilket är ok för de är så små. Jag skulle ätit dem oavsett smak för de är toppen. Testa testa testa
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Sugarbearhair

  Kan jag få tjockare och mer hår av dessa?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Jennifer!
   Fler hårstrån kommer du ej att få av denna produkt. Det den kan göra är att ge bättre kvalité och styrka till det hår du redan har, och det hår som kommer att växa ut.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  SugarBearHair

  Denna gör att håret växer och smaken god, lätt att tugga, gör susen med alla överbehandlade hår. Enda minus är priset men värt vart enda öre.
  1 gillar

SugarBearHair
Vitamins

193 Betyg
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Friskt hår börjar från insidan av kroppen. SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Våra goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.

Inuti SugarBearHair:
Gummibjörnarna innehåller en kombination av: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol.

Gummibjörnarna är smaksatta med naturligt fruktaxtrakt, kokosolja och en nypa socker. Ät inte mer än 2 gummibjörnar per dag.

Vem kan använda SugarBearHair?
Alla kan äta SugarBearHair, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med
läkemedel eller lider av någon sjukdom.

Hur fort kommer jag se resultat?
Vi är alla unika och kommer därför uppleva olika resultat. En del kunder kommer se skillnad redan efter 1 månad, men vi rekommenderar att använda SugarBearHair minst 3 månader för att kunna se ett verkligt resultat.

Kan SugarBearHair reparera skadat hår?
SugarBearHair påverkar bara nytt hår som växer ut. Om dina längder är skadade eller slitna, rekommenderar vi att du pratar med din frisör om potentiella vårdande behandlingar för ditt hår.

Finns även i paket

SugarBearHair
Paket
899:-Rek. pris 1047:-

Köps ofta tillsammans

648:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020