Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SugarBearHair Vitamins

134 Betyg
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Friskt hår börjar från insidan av kroppen. SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Våra goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.

Inuti SugarBearHair:
Gummibjörnarna innehåller en kombination av: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol.

Gummibjörnarna är smaksatta med naturligt fruktaxtrakt, kokosolja och en nypa socker. Ät inte mer än 2 gummibjörnar per dag.

Vem kan använda SugarBearHair?
Alla kan äta SugarBearHair, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med
läkemedel eller lider av någon sjukdom.

Hur fort kommer jag se resultat?
Vi är alla unika och kommer därför uppleva olika resultat. En del kunder kommer se skillnad redan efter 1 månad, men vi rekommenderar att använda SugarBearHair minst 3 månader för att kunna se ett verkligt resultat.

Kan SugarBearHair reparera skadat hår?
SugarBearHair påverkar bara nytt hår som växer ut. Om dina längder är skadade eller slitna, rekommenderar vi att du pratar med din frisör om potentiella vårdande behandlingar för ditt hår.


Ingredienser:Glucose Syrup, Sugar, Water, Pectin, Citric Acid, Sodium Citrate, Natural Flavors, For Colors (Titanium Dioxide, Blue 1), Coconut Oil, Carnauba Wax
SugarBearHair

Finns även i paket

SugarBearHair Paket
899:-Rek. pris 1047:-

Köps ofta tillsammans

SugarBearHair Vitamins
Lanza Keratin Healing Oil
Pris för allt
648:-

Köps ofta tillsammans

SugarBearHair Vitamins
Maria Nila Structure Repair Masque 250ml
Maria Nila Colour + Bouquet Holiday Box
Pris för allt
977:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Grym produkt och mycket god!

  Har använt produkten i ett par veckor och är mycket nöjd med resultatet. Dessutom smakar dom små björnarna fantastiskt!
  gillar
  • anna
   för 6 månader sedan
   Hej på Er. Dessa vitaminer påverkar inte vikten.
   Vi håller oss till våra egna rabatter och kampanjer och för att inte missa våra rabattkoder som skickas ut via sms så se till att registrera mobilnummer på vår hemsida http://www.lyko.se/ för att inte gå miste om några kanonerbjudanden.

   gillar
  • evelina
   för 4 månader sedan
   Ja du kan bli tjock.
   Björnarna innehåller mycket (onödigt) socker! Klart man kan bli tjock då.

   Intressant att Lykos kundtjänst inte kan göra den enkla matten... Men det handlar om att sälja såklart.
   gillar
  • maria
   för 4 månader sedan
   Sugarbearhair Vitamins innehåller förvisso kolhydrater men inte i den utsträckning att de skulle kunna påverka vikten vid ett normalt (rekommenderat) dagligt intag. Vänliga hälsningar //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Tyvärr...

  Roligt att de verkar funka så bra för andra men jag kan tyvärr inte ge högre betyg... De smakar gott och så men efter ca 2 veckor började jag få finnar och min hy blev sakta men säkert sämre. Jag valde att inte fortsätta efter 1 månads användande och nu tre veckor senare har min hy nästan återhämtat sig. Har i efterhand kunnat läsa mig till att fler haft samma upplevelse av dessa.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Hårväxt

  Hej!
  Skulle vilja testa den här produkten men undrar hur den påverkar hårväxten på resten av kroppen? Det är ju en tablett man tar så den bör väl ha påverkan på hela kroppen?

  Tack!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Kanon

  Kanon
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Tunnhårig kille

  Hej har en son som börjar bli kal på hjässan och han är så lessen( 27år) tror du sugar bear hjälper och att han få behålla det lilla hår som är kvar ?mvh Kristina
  gillar
  • martin
   för 1 månad sedan
   Kan lova dig att dom här vitaminerna inte kommer hjälpa mot håravfall. Manligt håravfall är genetiskt betingat och kommer endast kunna stoppas med receptbelagda mediciner. Precis som alla "hårvitaminer" så kommer dom gör att håret växer snabbare, tjockare hår kanske men i så fall marginell skillnad.
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej! Som ovan skriver så kommer dessa tyvärr inte att hjälpa mot håravfall. Dock kan det fortsatt finnas hårsäckar som "lever" och kan öppnas upp av speciella shampon, Kolla på de olika systemen från Nioxin.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017