Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SugarBearHair Vitamins

127 Betyg
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Friskt hår börjar från insidan av kroppen. SugarBearHair är ett vegetariskt vitamintillskott framtaget för att stärka din hårkvalitet. Våra goda gummibjörnar innehåller en kombination av vitaminer för att ge håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt. Burken innehåller cirka 60 gummibjörnar, vilket räcker ungefär 30 dagar.

Inuti SugarBearHair:
Gummibjörnarna innehåller en kombination av: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol.

Gummibjörnarna är smaksatta med naturligt fruktaxtrakt, kokosolja och en nypa socker. Ät inte mer än 2 gummibjörnar per dag.

Vem kan använda SugarBearHair?
Alla kan äta SugarBearHair, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med
läkemedel eller lider av någon sjukdom.

Hur fort kommer jag se resultat?
Vi är alla unika och kommer därför uppleva olika resultat. En del kunder kommer se skillnad redan efter 1 månad, men vi rekommenderar att använda SugarBearHair minst 3 månader för att kunna se ett verkligt resultat.

Kan SugarBearHair reparera skadat hår?
SugarBearHair påverkar bara nytt hår som växer ut. Om dina längder är skadade eller slitna, rekommenderar vi att du pratar med din frisör om potentiella vårdande behandlingar för ditt hår.


Ingredienser:Glucose Syrup, Sugar, Water, Pectin, Citric Acid, Sodium Citrate, Natural Flavors, For Colors (Titanium Dioxide, Blue 1), Coconut Oil, Carnauba Wax
SugarBearHair

Finns även i paket

SugarBearHair Paket
899:-Rek. pris 1047:-

Köps ofta tillsammans

SugarBearHair Vitamins
Happy Crazy Mine Sweet Silver Shampoo 50ml
Pris för allt
408:-

Köps ofta tillsammans

SugarBearHair Vitamins
Maria Nila Cream Heat Spray 150ml
bareMinerals Original SPF 15 Foundation Fairly Light
Pris för allt
983:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Grym produkt och mycket god!

  Har använt produkten i ett par veckor och är mycket nöjd med resultatet. Dessutom smakar dom små björnarna fantastiskt!

  Theodore1
  för 10 månader sedan
  • Vad har du fått för resultat?

   S
   för 10 månader sedan
  • Hej! Kan vara mot amma så fara eller? Mvh // Mona F

   monazpaweena
   för 9 månader sedan
  • "Vem kan använda SugarBearHair? Alla kan äta SugarBearHair, men vi rekommenderar att du rådgör med en läkare före användning om du är gravid, ammar, är minderårig, behandlas med läkemedel eller lider av någon sjukdom."

   Mikaela-Kundtjänst
   för 9 månader sedan
  • tycker man kunde få fler köps rabatt eller samma erbjudande som sugar bear hair har

   Jennifer1496
   för 6 månader sedan
  • Går det att bli tjock när man äter vitaminen ???

   mh0002896
   för 4 månader sedan
  • Hej på Er. Dessa vitaminer påverkar inte vikten. Vi håller oss till våra egna rabatter och kampanjer och för att inte missa våra rabattkoder som skickas ut via sms så se till att registrera mobilnummer på vår hemsida http://www.lyko.se/ för att inte gå miste om några kanonerbjudanden.

   Anna-Kundtjänst
   för 4 månader sedan
  • Ja du kan bli tjock. Björnarna innehåller mycket (onödigt) socker! Klart man kan bli tjock då. Intressant att Lykos kundtjänst inte kan göra den enkla matten... Men det handlar om att sälja såklart.

   sal.ford
   för 2 månader sedan
  • Sugarbearhair Vitamins innehåller förvisso kolhydrater men inte i den utsträckning att de skulle kunna påverka vikten vid ett normalt (rekommenderat) dagligt intag. Vänliga hälsningar //Maria, kundtjänst

   Maria-Kundtjänst
   för 2 månader sedan
 • Mest hjälpsamma negativa

  Tyvärr...

  Roligt att de verkar funka så bra för andra men jag kan tyvärr inte ge högre betyg... De smakar gott och så men efter ca 2 veckor började jag få finnar och min hy blev sakta men säkert sämre. Jag valde att inte fortsätta efter 1 månads användande och nu tre veckor senare har min hy nästan återhämtat sig. Har i efterhand kunnat läsa mig till att fler haft samma upplevelse av dessa.

  Maria6126
  för 2 månader sedan
 • Tunnhårig kille

  Hej har en son som börjar bli kal på hjässan och han är så lessen( 27år) tror du sugar bear hjälper och att han få behålla det lilla hår som är kvar ?mvh Kristina

  km.blondie
  för 5 dagar sedan
  • Kan lova dig att dom här vitaminerna inte kommer hjälpa mot håravfall. Manligt håravfall är genetiskt betingat och kommer endast kunna stoppas med receptbelagda mediciner. Precis som alla "hårvitaminer" så kommer dom gör att håret växer snabbare, tjockare hår kanske men i så fall marginell skillnad.

   Martin369
   för 3 dagar sedan
  • Hej! Som ovan skriver så kommer dessa tyvärr inte att hjälpa mot håravfall. Dock kan det fortsatt finnas hårsäckar som "lever" och kan öppnas upp av speciella shampon, Kolla på de olika systemen från Nioxin.

   Mikaela-Kundtjänst
   för 3 dagar sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017