Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 1 månad sedan

    Inte bra

    Luktar gammal askkopp .
    Gilla

Suntribe
Sun Care
Suntribe All Natural Body Butter Coconut & Argan 150 ml

1 Betyg
199:-
Beskrivning
Ingredienser
Suntribes Body Butter med kokos- och arganolja är idealiskt för att ge näring och återfuktning åt din hud. Den naturliga doften av kokos får dina sinnen att förflyttas till en tropisk strand och lämnar din hud härligt fräsch. Detta veganska Body Butter är tillverkad av fem 100% naturliga och ekologiska ingredienser: kokosolja, arganolja, kakaosmör, jojobaolja och sheasmör.

Kokosolja är den mest effektiva oljan för att återfukta normal och torr hud och absorberas lätt. Arganolja återställer din huds naturliga elasticitet och får den att kännas fastare och mjukare. Sheasmör ger din hud intensiv näring och återfuktning för hela dagen. Ett optimalt Body Butter för torr och normal hud, passar både vuxna och barn, säker att använda under graviditet, perfekt för känslig och allergibenägen hud. Fri från allergener och anpassad för att lindra hudåkommor som eksem, psoriasis och rosacea.

Bäst Före: 15 månader, datum finns stämplat på förpackningen. Förvara i ett torrt och mörkt utrymme vid rumstemperatur eller kallare (5-20 grader). Undvik direkt solljus.

Material: 56% återvunnen aluminum, 100% återvunna papers etiketter.
Återvinning: Burken i metall.
Tillverkad inom EU.

Passar bra till alla hudtyper, och lämplig för människor med känslig hy. Denna produkten är ämnad att användas som en generell moisturiser för hela kroppen. Produkten är kraftigt återfuktande.

Detta är ett ekologiskt, veganskt och kraftigt återfuktande kroppssmör. Alla ekologiska ingredienser är ursprungs certifierade.

Suntribe's kokos och arganolja kroppssmör kan appliceras över hela kroppen. Gnid ut produkten jämnt över huden.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter