Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • innehåll

  Hej , Innehåller denna produkt aluminium? Kids Mineral Sunscreen SPF 30 - Vanilla Yum Yum, 100 ml

  Mvh
  Elijana
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Elijana! 🌞
   Denna innehåller inte aluminium,
   Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil°, Non-Nano Zinc Oxide, Cocos Nucifera (Coconut) Oil°, Cera Alba (Beeswax)°, Theobroma Cacao Seed Butter°, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter°, Vanilla Planifolia Fruit Extract°, Tocopherol (Vitamin E). °Organic
   Gilla

Suntribe
Sun Care
Suntribe All Natural Mineral Kids Vanilla Sunscreen Spf 30

Bli först med att betygsätta produkten
229:-
Beskrivning
Ingredienser
Suntribe All Natural Mineral KIDS VANILLA solkräm är en zinkbaserad solkräm för 100% naturligt och effektivt solskydd speciellt anpassat för barns känsliga hud. Formulerad med zinkoxid utan nanopartiklar, vilket är det mineralbaserade UV-filter som modern forskning bedömer som mest säkert och effektivt. Denna produkten är även helt fri från parabener, vatten, alkohol, perserveringsmedel, parfymer och andra syntetiska kemikalier. Denna solkräm är ett säkert och naturligt alternativ för att skydda ditt barn från solens UV-strålning.
Utvecklad vid Lunds universitet i Sverige med extra omtanke att skapa en produkt som ser till både barn och föräldrars behov. Vid generös applicering lämnar solkrämen ett tunt vitt lager på huden, som gör det lätt att se om insmörjningen är korrekt och hela kroppen är skyddad. Detta gör det extra lätt att kontrollera när man behöver applicera igen. Den härliga doften av vanilj och kokos får tummen upp av barn runtom i hela världen. Då vi bara använder skonsamma naturliga ingredienser bränner inte formulan om man får den i munnen eller ögonen av misstag. Lämplig för extra känslig hud och småbarn.
Suntribe All Natural Mineral KIDS VANILLA solkräm skyddar dig genom ett fysikaliskt UV-filter som fungerar som en liten sköld ovanpå din hud, och är effektiv från sekunden du har applicerat färdigt. Denna ekologiska solkräm skyddar dina barn från både UVA och UVB-strålning (bredspektrumskydd), och blockerar 97% av all UVB strålning (SPF 30). Den är vattenresistent 40 minuter, vilket betyder att hela familjen kan plaska omkring i havet, sjön eller en pool utan någon som helst oro. Dessutom är solkrämen godkänd för att användas vid områden med känsliga rev och akvatisk miljö.
Bäst före: 18 månader, datum finns stämplat på förpackningen. Förvara i ett torrt och mörkt utrymme vid rumstemperatur eller kallare (5-20 grader). Undvik direkt solljus.
Material: Biobaserad tub gjord på sockerrör med klimatneutralt fotavtryck.
Återvinning: Återvinns som plast.
Tillverkad inom EU.

Denna solkrämen är främst för föräldrar som vill sluta oroa sig för vilken solkräm de använder till sina barn. Produkten är utvecklad specifikt för bebisar och barn, men passar bra till alla hudtyper, och är speciellt lämplig för känslig hy. Denna produkt är ämnad som ett generellt solskydd, och är utmärkt för vardagsanvändning. Den har en något starkare doft än vår Body & Face-solkräm och kan passa bra som ett alternativ till den produkten om man föredrar en solkräm med tydligare doft.

Detta är en innovativ orosfri naturlig solkräm för barn gjord med ekologiska ingredienser och fysikaliskt solskyddsfilter. Formulan är en lättflytande kräm. Används på både kropp och ansikte. Endast skonsamma ingredienser som lämpar sig väl för de flesta typerna av känslig hud.
Kommer i en hållbar sockerrörs baserad tubförpackning. Certifierad SPF 30, bredspektrum (UVA / UVB), samt vattenresistens. Alla ekologiska ingredienser är ursprungscertifierade.

Suntribe All Natural Kids Vanilla är gjord för att användas på ditt barns ansiktet och hela kroppen. Applicera ett generöst lager och smörj in jämnt på huden innan solexponering. Smörj in krämen tills ett tunt vitt lager syns på alla delar du vill skydda. Återapplicera varannan timme eller direkt efter bad, fysisk aktivitet eller torkning. Använd krämens vithet som en indikation på om du behöver applicera mer.

100ml
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  2210-103-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter