Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Super Glandin Vitamin-A Skin Care Creme

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Super Glandin Vitamin – A skin care crème
Hela familjens universal creme. Hjälper torr hud och återupprättar fukt- och fettbalansen i huden. Innehåller Omega 3 och 6, samt A-vitamin.

Fuktbomb
Super Glandin Vitamin-A Skin Care är rik på gammalinolensyra, GLA från Gurkört (Borago seed oil). Gurkörtsolja ingår i gruppen torra oljor, eftersom de snabbt absorberas av huden och inte kladdar. De innehåller många nyttiga ämnen, som huden kanske annars skulle sakna, och bidrar därmed till en friskare och mer problemfri hy.

Mjukgörande
GLA är en av de fleromättade fettsyror som brukar kallas essentiella fettsyror,eftersom de behövs för olika livsnödvändiga processer i kroppen. Dessa fettsyror spelar en vital roll för hudens elasticitet och förmåga att binda fukt.

Dessutom bidrar de till bildandet av prostaglandiner, anti-inflammatoriskakomponenter som aktivt hjälper till att läka huden inifrån. Hudproblem kan lätt uppstå om kroppen/huden lider brist på dessa fettsyror.

Super Glandin Vitamin A skin care creme är skräddarsydd för att tillföra fukt till huden. Den tillför viktiga och nyttiga fettsyror och den hjälper torr hud och mjukgör den. Den skyddar även mot fria radikaler.

Mycket A vitamin
Cremen innehåller A-vitamin, som har stor betydelse för huden och för bildandet av nya hudceller. Den skyddar hudcellerna mot fria radikaler och brist på A-vitamin kan ge en torr hy och hudbesvär.

Mjukgörande ämnen
Cremen innehåller även Vitamin E samt Sheasmör som ger huden ett vitalt skydd. Jordnötsolja skyddar och mjukgör och innehåller såväl mättade fettsyror som enkelomättade omega -9 och fleromättade omega- 6 och 3. 

* Tillför fettsyror
* Återställer fukt- och fettbalansen i huden
* Kan användas som universalcreme, till ansikte, händer, och fötter
* Tillför rikligt med A-vitamin
* Skyddar mot fria radikaler
* Tillverkad i Sverige under sträng kvalitetskontroll

Användning:
Cremen påstrykes efter rengöring, i hela ansiktet morgon och kväll. Regelbunden användning motverkar uttorkning. Passar alla hudtyper.

50ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    9000-315-0050

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018