Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Älskar!

  Gör verkligen under för min hud. Porerna ser inte like stora på mig vilket är +++ blir att köpa igen

  #tävling
  3 gillar

Swiss Clinic
Detoxifying Grey Clay Mask 30 ml

1 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
En innovativ och kladdfri lermask berikad med peptider och Argereline som effektivt detoxar och mjukgör huden på djupet. Behandlingens kraftfulla egenskaper i kombination med lerans djuprengörande effekt gör detta till en praktisk sheet-mask som lämnar huden ren, återfuktad och förminskade porer på bara 20 minuter. Rengör huden och porerna på djupet, detoxar och återfuktar huden samt arbetar anti-age.

- Terapeptid och tripeptid för att detoxa huden
- Argereline och Matrixul för anti age
- Lera för djuprengörande och återfuktande effekter

En anti-age och detoxifierande mask baserad på spansk medlehavslera. Leran är extra rik på mineraler och absorberar överskott av talg i huden samt rengör på djupet. Tillverkad av en unik gasbinda fäster den smarta masken sig bekvämt och formar sig i ansiktet, helt utan kladd. Masken torkar på 15-20 minuter men vi rekommenderar att du låter den sitta kvar uppemot 25 minuter för bästa effekt. Du lyfter sedan av masken, sköljer med ljummet vatten och låter huden stråla. Maskens egenskaper är utvecklade för att i synergi lämna huden detoxad, med förminskade porer och en fantastisk lyster.

Användning:
Ta ut masken och dra av det transparenta bladet. Applicera masken jämt över ansiktet med det vita bladet utåt. Dra av det vita bladet och forma masken efter ansiktet efter behov .Behåll masken på i 15-20 minuter, ta av den och skölj ansiktet med ljummet vatten.

Köps ofta tillsammans

108:-
197:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019