Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Swiss Clinic
Microneedling Home Treatment
Needle Head 0.5mm Body 5 ml

1 Betyg
190:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Det finns tre olika nålhuvuden till Skin Roller. Nålhuvud 0,2mm och 0,5mm ’for Face’ samt 0,5mm ’for Body’. Skillnaden mellan Face och Body är antalet nålar per nålhuvud och därmed bredden på nålhuvudet. For Face består av 600 nålar och for Body är ett bredare nålhuvud med 1080 mikronålar.

Behandla alltid med vassa nålar så man inte skadar huden och för att få maximalt resultat. Läs mer nedan om olika användningsområden och tips för bäst resultat.

 PRODUKTINFORMATION:
 Hur funkar det?
De utbytbara nålhuvudena till Skin Roller består av silverpläterade mikronålar i japanskt kirurgiskt stål. När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas.

Ökad absorbering
Efter behandling och tack vare mikronålarna, ökar hudens upptag av serum och aktiva ingredienser med 300%. Skin Roller säkerställer alltså att du får maximalt ut av din hudvårdsrutin och dina hudvårdsprodukter. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

En välmående hud
När du drar dermarollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

3 olika nålhuvuden
0,2mm for Face, rekommenderas för ung, känslig och tunn hud tex runt ögonen
0,5mm for Face, rekommenderas för bäst resultat
0,5mm for Body, är ett bredare nålhuvud med 1080 nålar för att behandla större hudområden på kroppen tex lår eller mage
Perfekt start för nybörjare
Är du osäker men nyfiken kan du börja behandla med 0,2mm nållängd och känna dig för. När du känner dig bekväm byter du till 0,5mm för maximalt resultat. Det går utmärkt att använda de olika nålhuvudena på alla delar av kroppen tex dekolletage, händer eller knän. Testa dig fram och följ instruktionerna och rutinerna noggrant.

Behandlingsperiod
Vi rekommenderar en behandlingsperiod om fem dagar i sträck med lika långt uppehåll, så huden hinner vila och återhämta sig. När huden återhämtat sig fortsätter du med en ny behandlingscykel. Fortsätt på detta sätt, fem dagars behandling och fem dagars vila, under två månader. Vi rekommenderar att du startar en ny behandlingsperiod med ett nytt nålhuvud med vassa nålar, så man inte skadar huden och för att få maximalt resultat. Nya utbytbara nålhuvuden till Skin Roller hittar du här.

Hygien är A och O
Som alltid vid behandling med mikronålar är renlighet minst sagt betydande. Tänk på att alltid behandla på en torr, frisk och rengjord hy. Säkerställ att din Skin Roller är desinfekterad. För att underlätta rengöringen av Skin Roller rekommenderar vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Var även noga med hur du förvarar din Skin Roller. Använd medföljande hölje till nålhuvudet, så mikronålarna håller sig rena och intakta.

(Produkten Beauty Accessory Cleaning Spray ingår inte men rekommenderas starkt för att rengöra din Skin Roller. Du lägger enkelt till den i kassan till ett reducerat pris)

Tänk på
Undvik att behandla om du:
Har öppna sår i huden
Lider av hudsjukdom eller överdriven ärrbildning (keloider)
Är gravid eller ammar

1. Rengör huden och torka den noga.
2. Rulla fram och tillbaka med ett jämnt tryck i 2-4 minuter i olika riktningar; vertikalt, horisontellt och diagonalt från vänster till höger och höger till vänster.
3. Applicera omedelbart ditt valfria serum på hela området, eftersom mikrokanalerna aktiveras under de första 3-5 minuterna.
4. Rengör alltid din Skin Roller efter användning med ett antibakteriellt medel (t.ex. vår Beauty Accessory Cleaning Spray).
5. Förvara Skin Rollern med plastskyddet mellan behandlingarna i boxen.
Upprepa behandlingen dagligen, på kvällen, i 5 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Fortsätt denna 5/5 dagars cykel i 2 månader. Vi föreslår att du använder serumet under de dagar du vilar din hud. Låt serumet absorbera i 60 minuter innan andra hudvårdsprodukter appliceras.

Låt din hud vila i en månad innan du börjar en ny behandling av 5/5-dagars behandlingscykler. Börja alltid en ny behandling med ett nytt nålhuvud. Det är det bästa sättet att nå och bibehålla optimala resultat och för att undvika hudreaktioner. Nålhuvudena är lätta att dra av och byta ut.
  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1839-163-0005

Köps ofta tillsammans

680:-
668:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019