Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sanitizing Spray

Bli först med att betygsätta produkten
110:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Sanitizing Spray är framtagen för att kunna rengöra både din hud och ditt redskap t.ex. Skin Roller. Många alkogels lämnar en stark doft, klibbig yta och torkar ut din hud. För att kunna desinficera både hud och redskap så har vi utvecklat en spray med ett hudnära pH-värde som innehåller både Aloe vera och vitamin E. Hudens naturliga fuktbalans bibehålls samtidigt som huden blir len och mjuk med en frisk doft av citron.

Håll Sanitizing Spray ca 15 cm från ytan som du vill desinficera för att grundligt täcka området. Spraya 1-2 gånger och smörj in och låt torka. Sanitizer passar utmärkt till att desinficera din Skin Roller. Rollern ska desinficeras både före och efter användning för att minska risken för infektioner. Vi rekommenderar även att du sprayar lite på en bomullstuss och försiktigt rengör hudområdet du avser behandla både före och efter behandling.

Sanitizing Spray är enkel att bära med sig. Den motverkar bakterier agerar mjukgörande på huden, doftar gott och får plats i väskan eller innerfickan.

Ingredienser: Etylalkohol, Vatten, Aloe vera, Vitamin E, Glycerin.

Swiss Clinic

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
579:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
308:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017