Swiss Clinic Skin Reactive Treatment 0.2mm

3 Betyg
960:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

0 mm0 mm

Passa på att köpa till

Lyko Mask Spatula41:30Rek. pris 59:-
Världens första Microneedling+Dry Mask behandling.
Swiss Clinic's mest potenta behandling inom Microneedling-familjen. Säg hej då till orenheter samt förstorade porer och addera kraftfulla anti-age egenskaper till din hud. Masken tillsammans med potenta aktiva ingredienser är utvecklade för att bidra till att jämna ut rynkor samt strama åt och föryngra huden. Och tillsammans med vår Skin Roller förbättras denna effekt ytterligare.

För de som söker en effektiv anti-age behandling som även ger lyster och återfuktning.

Detta är en behandling som är en kombination av produkter, en skinroller och 3x Face Dry Mask.

Rolla skinrollern i ca 5 min över hela ansiktet i olika riktningar, för att nålarna ska kunna skapa så många microkanaler som möjligt. Uppkomst av rodnad är helt naturligt.

Rengör Skin Roller noggrant med Sanitizing Spray eller annan antiseptisk rengöring. Sätt sedan på Face Dry Mask och trä den över öronen med den rosa sidan mot huden. Massera sedan masken över hela ansiktet i ca en minut för att aktivera de aktiva ingredienserna som finns i textilen. Låt masken arbeta i 15-20 minuter, vik ihop sedan masken och återförslut den i förpackningen, då varje mask går att återanvända 3 ggr (Därav tre masker för en komplett behandling). Skölj inte av ansiktet efter behandling då de aktiva ingredienserna fortsätter att arbeta 8 timmar efter behandling.

Behandligen rekommenderas att utföras på kvällen, på grund av den rodnad som kan uppkomma. Vid behov, kan nattkräm användas efter mask. Genomför behandingen i 3-dagars cykler; tre dagars behandling, sedan 5 dagars vila. Fortsätt i tre cykler eller till dess att du erhållit önskat resultat.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
  • för 4 månader sedan

    Usel

    Riktigt dålig
    gillar
    för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.