Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skin Roller 0,2mm

Bli först med att betygsätta produkten
420:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Skin Roller kan användas för att behandla flera olika hudbesvär. En hudroller bidrar till hudföryngring genom bland annat ökad kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

En Skin Roller har 540 små mikronålar tillverkade av kirurgiskt stål. Efter några minuters användning skapar den tusentals tunna mikrokanaler i huden. I kombination med användning av rätt hudvårdsprodukt får du en snabb och naturlig läkningsprocess. Efter behandling med Skin Roller absorberar huden ,tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av serum eller gel som appliceras.
När du drar rollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

Skin Roller är ett perfekt verktyg för att på egen hand behandla och förnya huden.
Läs gärna mer om hudbehandlingen Skin Renewal som vann 1a pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 i kategorin Årets Innovation. Den har testats och hyllats av både hudterapeuter, skönhetsredaktörer och kända profiler inom skönhet.

Det är extemt viktigt att du rengör din Skin Roller och ser till att den desinficeras noggrant efter varje behandling. Vi har tagit fram Sanitizing Spray som passar perfekt både för din Skin Roller. Sanitizing Spray innehåller även vitamin E och Aloe Vera.

För att köpa den hudroller som ger just dig bäst resultat så rekommenderar vi vår längdguide.

Användning:
Huden blir lätt röd av behandlingen så utför gärna behandlingen på kvällen så huden kan vila under natten.

1. Rengör huden som ska behandlas
2. Rulla sedan Skin Roller fram och tillbaka i några minuter i flera olika riktningar. Glöm inte rengöra hudrollern efteråt med Sanitizing Spray.
3. Smörj in huden direkt efteråt med Rejuvenating Serum så de aktiva ingredienserna tränger djupt in i huden.
4. Upprepa behandlingen dagligen i 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Återuppta därefter behandlingen.

Viktigt att tänka på!- Börja alltid behandlingen med ett lättare tryck. Låt huden vänja sig vid nålarna.

Efter några behandlingar kan man öka trycket och hitta det som passar en själv bäst. Efter varje behandling ska området vara lite rödflammig, varm och det ska sticka till lite, precis som en mild solbränna.

Tips:
Ha inte för bråttom med behandlingen. Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck för att uppnå maximalt resultat. Se till att rulla i minst fyra riktningar: vertikalt horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1839-100-0002
Swiss Clinic

Finns även i paket

Skin Renewal
940:-Rek. pris 1120:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
499:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
838:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017