Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
0
1
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  FAVORIT!!

  Aldrig haft en bättre brun utan sol!!! Doftfri, färgfri och fläckfri. Blir naturlig och när det håller på att släppa från huden (håller nästan 1,5 vecka för mig) blir den inte fläckig!! Utan den fadeas fint ut!! Bästa någonsin
  Jag har färg medium
  9 gillar

Tan-Luxe
Self tan Hydra-Mousse Light 200 ml

3 Betyg
479:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

200 ml200 ml
Beskrivning
Ingredienser
Revolutionera din brun-utan-sol bränna med den här perfekta, återfuktande och helt transparen-ta brun-utan-sol produkten.

TAN-LUXEs kristallklara HYDRA MOUSSE är formulerad med en unik blandning av vitamin B, C och E, hallonfröolja och naturliga brun-utan-sol ämnen somt levererar en gyllene och naturligt vacker brun färg till huden.

Det superlätta och sidenmjuka skummet ap-pliceras enkelt på huden och återfuktar på djupet med Aloe Vera och Silkesextrakt.

HYDRA MOUSSE fungerar i synergi med hudens naturliga melanin för att skapa en skräddarsydd och felfri brun-utan-sol bränna som efterliknar din egna hudton utan att kladda eller ge fläckar på huden.

Den unika och genomskinliga formulan tillför huden en frisk och fräsch ton utan att ge tilltäppta porer, ränder eller torrhet. Produkten ger inga missfärgade lakan eller kläder.

HYDRA MOUSSE gör det möjligt för dig att applicera produkten på ett kick, färgen utvecklas och ger en strålande lysterton på bara 4-6 timmar.

200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter