Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  Grym brun utan sol!

  Köpte denna för att ha ett alternativ till St Tropez Mousse som jag kört med i flera år. Jag blev positivt överraskad. Den luktar otroligt gott och känns skön och lätt på huden utan att kladda. Jag vill gärna ha ett lite mörkare resultat vilket man enkelt kan få med denna då du bestämmer själv hur många droppar du vill applicera. Ju fler droppar desto intensivare färg.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Supernöjd!

  Jag har aldrig tidigare använt mig utav brun utan sol. Sedan såg jag denna produkt på ASOS. Första tanken var att detta var för bra för att vara sant. Efter en del research tog jag beslutet att beställa därifrån. Jag måste verkligen säga att denna produkt varken ger ifrån sig lukt eller färgar av sig på kläder/lakan. Nu såg jag att produkten även fanns här - vilket gjorde mig excited och jag kände att jag ville dela med mig av mina upplevelser.
  Värt att nämna är också att jag har rötter både ifrån Sverige och Indien - och nu på vintern känner jag mig en aning blek - och detta har blivit min räddning. Rekommenderar verkligen denna!! (Har provat både face & body i medium/dark)
  Gilla

Tan-Luxe
Self tan The Face Medium/Dark 30 ml

4 Betyg
367:20Rek. pris 459:-

Välj storlek

30 ml30 ml
Beskrivning
Ingredienser
Möt din fuktkräms nya bästa vän. Ett skräddarsydd tillvägagångssätt för brun-utan-sol, THE FACE är din “to-go”produkt för att skapa en perfekt hudton med enastående lyster.

Med energigivande och utjämnande ingre-dienser från hallonfröolja, Vitamin E och aloe vera, fungerar FACE i synergi med din befintliga hudvårdsrutin.

Din nuvarande dagcreme, serum eller ansiktsolja förvandlas till en skräddarsydd brun-utan-sol product. Inga ränder. Ingen dålig lukt. Inget drama.

FÖRDELAR:
Triple-Tan Technology – TAN-LUXE använder sig av tre naturliga aktiva ämnena i ren rapsolja.
Moisture Balance Complex – En naturlig sammansättning av hallonfröolja, vitamin E och aloe vera.
Odourlite Fragrance Technology - Minimerar den föråldrade, traditionella brun-utan-sol-doften.

30ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019