Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Pris

  Är priset per styck
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Christina! Ja, priset är per styck :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Imponerande bra!!!

  Dessa servetter är det bästa som finns av brun utan sol till ansiktet. Det går snabbt, är prisvärt och blir SÅ BRA! Aldrig använt en produkt som blir så jämn som denna. Tycker också att det är jättebra att produkten innehåller aloe vera eftersom det återfuktar huden samtidigt och minskar då risken för torra fläckar!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Bäst

  Jag har testat fler BUS produkter för ansiktet men återkommer alltid till denna efter att jag själv var återförsäljare av deras produkter för några år sedan. Smidig och lätt att torka så att det blir jämt. Ger en fräsch look!
  1 gillar

TanCan
Wipe 15x14cm

2 Betyg
15:20Rek. pris 19:-

Tancan Wipe är en portabel våtservett med self-tanning effekt som gör det enkelt att snabbt få en lätt solbrun färg i ansiktet. Lika användbar på lördagen hemma innan festen som på hotellrummet på tjänsteresan. Svep den mjuka servetten över ansikte/hals/urringning och låt torka, färgen framträder inom några timmar. Resultatet är en lätt gyllenbrun färg som håller i cirka 4-5 dagar. 

Tancan Wipe är en enkel behandling som ger en högklassig färg. Använder du Tancan Scrub och primer innan uppnår du ett mer hållbart slutresultat. 

Välgörande Aloe Vera återfuktar ansiktet och göra att huden bibehåller sin spänst under self-tanning behandlingen. Perfekt att ha med sig på resan då den enkelt får tas med i handbagaget. 

- Fri från parabener och mineralolja.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019