Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tangle Teezer Wet Detangler Midnight Black

4 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

The Wet Detangler -utredningsborste är Tangle Teezers nyaste innovation! Tangle Teezer har räddat miljoner hår redan i flera år och upplevelsen blir hela tiden bättre. Nyaste familjemedlemmen är The Wet Detangler - en ny utredningsborste med handtag. The Wet Detangler är speciellt designad för att utreda både vått och torrt hår utan att skada håret. Liksom i alla Tangle Teezer produkter, ligger The Wet Detanglers hemlighet i piggarnas utformning. I Tangle Teezers borstar används en så kallad"two-tiered" -teknologi, där tänderna är i två olika längder. The Wet Detangler utreder vått hår skonsamt och lämnar håren mjukt, slätt och skinande. Borsten är väldigt lätt och det ergonomiska handtaget är designad så att du kan använda borsten i duschen t.ex för att borsta igenom håret då du lagt i hårbalsam eller andra hårprodukter för att få produkten i hela håret. The Wet Detangler -borsten passar alla hårtyp.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
188:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
687:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
 • för 1 månad sedan

  .

  Borsten kan upplevas som något rivig mot huden, och den drar åt sig damm (Vet inte om det är för att jag köpte en svart?) .. Men bortsett från det så är det en riktigt bra hårborste, som lätt reder ut tovor etc. Jag är nöjd! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bästa hårborsten ever

  Blev glatt överraskad av denna hårborste. Upplever att liknande borstar är så mjuka i taggarna men denna känns som en ”vanlig” borste. Reder ut håret bra utan att det gör ont. Gillas även av barnen.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Bra borste

  Detta är en bra borste. Mer behövs inte sägas, jag hade en tangle teezer innan men tyckte den var klumpig pga inget handtag. Denna har handtag och jag är mer än nöjd!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019