Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 8 betyg
0
0
0
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Bästa hårborsten

  På grund av slitet hår har jag behövt använda leave-in conditioners för att kunna borsta håret efter att ha duschat. Med denna borsten kan jag borsta håret direkt efter duschen eftersom den reder ut håret utan att slita loss en massa hår! #tävling
  Älskar den!
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Väldigt nöjd

  Har haft så trassligt hår nu ett tag. Har löshår i. Slängde min gamla borste direkt när jag hade testat denna. Reder ut håret väldigt bra. Väldigt nöjd med detta köp.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Tangle teezer

  Så nöjd med min borste som jag använder då jag borstar håret efter att ha tagit i balsam i duschen. Borsten reder ut mitt långa hår utan att slita av det och riva i hårbotten. Rekommenderas ! #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  .

  Borsten kan upplevas som något rivig mot huden, och den drar åt sig damm (Vet inte om det är för att jag köpte en svart?) .. Men bortsett från det så är det en riktigt bra hårborste, som lätt reder ut tovor etc. Jag är nöjd! #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bästa hårborsten ever

  Blev glatt överraskad av denna hårborste. Upplever att liknande borstar är så mjuka i taggarna men denna känns som en ”vanlig” borste. Reder ut håret bra utan att det gör ont. Gillas även av barnen.
  #tävling
  Gilla
 • för 13 månader sedan

  Bra borste

  Detta är en bra borste. Mer behövs inte sägas, jag hade en tangle teezer innan men tyckte den var klumpig pga inget handtag. Denna har handtag och jag är mer än nöjd!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Maria! Detta är det bästa alternativet för just vått hår men rekommenderar att undvika att borsta ett löshår när det är vått.
   Gilla

Tangle Teezer
The Wet Detangler
Wet Detangler Millennial Pink

8 Betyg
169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

The Wet Detangler -utredningsborste är Tangle Teezers nyaste innovation! Tangle Teezer har räddat miljoner hår redan i flera år och upplevelsen blir hela tiden bättre. Nyaste familjemedlemmen är The Wet Detangler - en ny utredningsborste med handtag. The Wet Detangler är speciellt designad för att utreda både vått och torrt hår utan att skada håret. Liksom i alla Tangle Teezer produkter, ligger The Wet Detanglers hemlighet i piggarnas utformning. I Tangle Teezers borstar används en så kallad"two-tiered" -teknologi, där tänderna är i två olika längder. The Wet Detangler utreder vått hår skonsamt och lämnar håren mjukt, slätt och skinande. Borsten är väldigt lätt och det ergonomiska handtaget är designad så att du kan använda borsten i duschen t.ex för att borsta igenom håret då du lagt i hårbalsam eller andra hårprodukter för att få produkten i hela håret. The Wet Detangler -borsten passar alla hårtyp.
 • Kategori:Borstar
 • Artikelnummer:
  1299-305-0004

Köps ofta tillsammans

458:-
1083:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019