3 användarbilder
Terrible Twins

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Fuktbomb!

  Här är en riktig fuktbomb från svenska Terrible Twins spa-serie!

  Skrubben är härligt rik på oljor och annat trevligt som gör torra armar och ben alldeles lena och smidiga. Man slipper smörja in sig och sparar därför tid i badrummet. Perfekt till sommaren när man vill att benen ska glänsa som gudinnespiror i timmar.

  Jag skojar inte när jag säger att det är en fuktbomb. Börja med att använda lite och massera in tills du tycker att det behövs mer. Annars riskerar man att känna sig inoljad som jag gjorde första gången jag använde skrubben. Eftersom den är så riklig på oljor och sheasmör tror jag att den passar bäst till att använda som spot-treatment snarare än på hela kroppen.

  En sak man behöver tänka på är att vara försiktig i badkaret/ståduschen för det kan bli halt. Städa efteråt, kära vänner, om ni inte vill att en stackars familjemedlem ska slå en kullerbytta i badkaret.

  #tävling

  + 1

  3 gillar

Terrible Twins
Spa By
Saltskrubb nr 3 Granatäpple

1 Betyg
259:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Spa-serien saltskrubb nr. 3 Granatäpple är mineralrik och vårdande med himalayasalt och doft av eteriska oljor. Den innehåller även mjukgörande sötmandelolja och sheasmör. Extrakt och blommor av granatäpple (punica granatum) kan ge huden en stärkande och återbyggande effekt. Fruktextraktet är rikt på antioxidanter som skyddar din hud. Vitamin c bidrar till att huden skapar kollagen som ökar dess elasticitet. Naturliga fruktsyror hjälper att varsamt exfoliera huden. Saltskrubben blandas för hand och fylls på i en praktisk och återanvändbar bärnstensfärgad burk med lock.

250ml
 • Kategori:Skrubb
 • Artikelnummer:
  2126-140-0000

Köps ofta tillsammans

584:-
852:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019