1 användarbild
the Balm

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Bästa paletten!

  Min storfavorit här hemma, älskar att allt jag behöver för att lägga en bas-makeup finns i en palett. Alltid den jag sträcker mig efter och the Balm's produkter håller hela dagen och man ser lika fräsch ut på kvällen som morgonen utan att ha bättrat på. Man får mycket för pengarna.
  #tävling
  4 gillar
 • för 7 månader sedan

  Perfekt till resan!

  Köpte denna till min syster som ständigt är på resande fot. Det är en mångsidig produkt som gör att man inte behöver ha med sig så mycket olika produkter.
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Användbara fina färger

  Var ju tvungen att prova paletten i går och är jätte fina och bra pigmenterade färger.Använde Meet matt(e) Trimony den mörkaste och den lite vinröda Alice Cooper och den mittemellan som är lite åt det guldbruna hållet Nude på ögonen.Jag använde även Mary-Lou Manizer på ögonen med en ljusare matt skugga under som bas från Isadora eye skulptor bar. Bronzern Bahama Mama är verkligen fin i hela ansiktet som kanske inte syns så mycket på bilden men har den på kinderna och sidan av näsan .Har även gått loss med en liten dutt av alla rougerna på samma gång och tyckte alla var fina 🤗
  Nöjd med köpet ! #tävling
  4 gillar
 • för 21 månader sedan

  Vilken är varan?

  Är det paletten "In the balm of your hands vol 2" som säljs här (den som står i rubriken samt i beskrivningen) eller är det "Girl's getaway trio" som syns på bilden? :)
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 21 månader sedan
   Hej Jessica! Bilden vi har nu stämmer.
   Gilla

the Balm
In The Balm Of Your Hand Volym 2

4 Betyg
450:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eye Brushes
99:25Rek. pris 199:-
Allt i ett! I den här fantastiska paletten hittar du flera bästsäljande favoriter. Den består av fem perfekt koordinerade ögonskuggor, 3 universal rouge och bahama mama bronzer. 

Köps ofta tillsammans

619:50
723:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019