Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Bearded Man Beard Wash

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

The Bearded Man Company Beard Wash är ett schampo för skägg med mjukgörande egenskaper. Det ger en mild rengöring av skägg och skäggbotten utan att tvätta bort hudens naturliga oljor. Det innehåller pro-vitamin B5 och veteprotein som återfuktar, stärker och reparerar torra och spröda skäggstrån. Det ger ett tjockt och krämigt lödder, och lämnar en fräsch känsla och doft efter sig.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa nykomling med motiveringen: Skäggoljor och mustaschvax i alla dofter du kan tänka dig, har fallit svenska skäggbärare i smaken. Vad sägs om doft av tobak, läder, drivved eller varför inte irländsk mossa, nyklippt gräs eller en skogspromenad?

Användning:
Rekommenderad användning är 2-3 gånger per vecka. Massera in schampot i skägg och skäggbotten, arbeta upp ett lödder och sköljs sedan med ljummet vatten.

Övrig information
Plastflaska med pump

100 ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  Varför borta?

  Hej!

  Hur kommer det sig att ni tagit bort den här ur sortimentet? Hur kan jag övertyga er om att ni borde ta in den igen? :)
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Hej Nasim. Vi saluför dessvärre inte längre The Bearded Man Co. Jag kommer att informera vår inköpsavdelning om att de är saknade. Tills vidare kan jag rekommendera dig skäggschampot från Beard Monkey (Sweet tobacco) som är mycket populärt. Jag bifogar en länk här nedan, där du hittar dem samt övriga skäggvårdsprodukter i vårt sortiment. Hör gärna av dig igen om du har ytterligare funderingar. //Maria, LYKO kundservice https://www.lyko.se/man/skagg/skaggvard
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018