Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream 100ml

1 Betyg
99:-Rek. pris 125:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream
Den ultimata rakningsupplevelsen för riktiga män

Miljontals människor över hela världen har ett gemensamt problem - det hårda stubb som tycks trotsa uppmärksamheten från alla rakkrämer eller skum och trubbar kanten på de mest nitiska rakhyvlarna - "Blue Beard".

Kommer du varje morgon till den punkt där ditt ansikte bränner efter ett misslyckat försök att ge ett resultat som varar längre än eftermiddagsteet? är du trött på att 17:00skuggan framträder före lunch?

Det är ditt eget fel!
Använder du en burk fluffigt mataffärskum eller kanske några superdyra, designade hopkok mer besläktade med ansiktskrämer än rakningsprodukter för riktiga män? Om så borde du veta bättre - du behöver en rakningslösning som utformats för Blue Beards av andra drabbade!

Parabenfri rakkräm med Decelerine
Vi kan inte hjälpa att vi får skägg som sandpapper med stubb som kan skära glas - men vi kan välja en rakningslösning som fungerar!
Designad av en verklig Blue Beard som var uttråkad till döds på att vara en Desperate Dan look-alike, är The Bluebeards Revenge™ en parabenfri, rakkräm av högsta kvalitet med tillsatta ingredienser för att specifikt bekämpa tuff stubb. Det har tagits fram enligt vår unika specifikation i en av Storbritanniens främsta manliga kosmetiklaboratorier som är kända experter inom området rakkräm.

Hur löddrar det?
The Bluebeards Revenge™ har tagits fram enligt den allra högsta standarden i lyxrakkrämstillverkning. Från en mandelstorleks mängd och lite vatten, bör du ha tillräckligt lyxigt, tjockt och krämigt lödder för att ladd din pensel för minst två drag med rakkniven.

Hur luktar det?
The Bluebeards Revenge™ har en signaturdoft som valdes av rakningsentusiaster. Den bygger på en fräsch och klassisk engelsk barbershopdoft med en modern touch. Vi hoppas kunna ge den ett namn snart!

Hur länge varar den?
Baserat på genomsnittlig användning räcker en 100ml burk i 2-3 månader.

100ml
 • Kategori:Rakgel
 • Artikelnummer:
  1302-300-0100

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Frisör på Lyko -
  för 10 månader sedan

  perfekt rakcreme av typen old school

  Räcker länge och som en bra rakcreme ska vara i konsistensen.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018