Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Bluebeards Revenge Roll-On Antiperspirant Deodorant

1 Betyg
35:-Rek. pris 39:-
Fri frakt, kan skickas omgående

The Bluebeards Revenge Roll-On Antiperspirant Deodorant
Silverbaserad formel som använder de naturliga antimikrobiella egenskaperna hos silver för att neutralisera de bakterier som orsakar svettlukt. Oavsett om du tänjer på gränserna för mänsklig uthållighet eller bara njuter av en skön utekväll finns det ingen anledning att inte lukta ditt bästa och förbli cool och svettfri. Vår deodorant låter dig och de i din omedelbara närhet njuta av den moderna men klassiska Bluebeards Revengedoften.

För att undvika risken för misstaget att spraya den i ansiktet på din partner eller killarna i omklädningsrummet valde vi den mer tillförlitliga roll-onvarianten.

Varför Bluebeards?
I detta sammanhang definieras ett "Blue Beard" som de som får en 17:00skugga vid lunchtid. Inledande med en lyxig rakkräm har The Bluebeards Revenge utbud av produkter utvecklats av en verklig "Blue Beard" som blev trött på oförmågan hos det aktuella utbudet av vanliga rakprodukter att göra ens ett halvbra jobb. Därför skapades blåskäggets hämnd "för riktiga män ".

Observera ingredienserna nedan, om du är känslig för någon av dem, fly bort!

aqua, aluminium chlorohydrate, ethanol, peg7 glyceryl cocoate, guar gum, parfum, ethyl methicone, cocoproline, silver chloride, titanium dioxide, (Parfym innehåll: benzyl benzoate, coumarin, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde,limonene, linalool).

50ml 

  • Kategori:Deodorant
  • Artikelnummer:
    1302-316-0050
The Bluebeards Revenge

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
55:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017