15 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 169 betyg
7
4
15
37
106
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  16 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Puffar för svar*
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  6 gillar
  • för 4 månader sedan
   Niki, de låter som att denna peeling är för stark för dig. Du kanske borde ha något mildare, som inte är för problemby. Och fokusera bara behandlingen där du förut haft porer. Vid näsan och mellan brynen.har själv vart med om detta när man haft för starka grejer (dock inte med dessa, inte provat ännu)hoppas din hy blir bra igen!
   3 gillar
 • igår 21:36

  Fundering!

  Hej!

  Jag undrar om jag kan använda dessa produkter i denna ordningen eller om det blir för ”starkt” för min hy.

  En dag I veckan använder jag the ordinary peeling solution. (Dom andra produkterna använder jag varje kväll). Efter den tar jag the ordinary toning solution, sen paulas choice 2% BHA Liquid exfoliant, sen the ordinary hyaluronic Acid 2% + B5, sen en ansiktskräm från aco och sist en hydrating treatment mask från paulas choice.
  Gilla
 • igår 11:51

  Hjälp

  Hej! Jag har väldigt torr hy men vill gärna ha mer glow i mitt ansikte, har hört bra om denna syran och vill gärna testa den. Tror ni kombinationen hade funkat med denna syran och denna oljan? https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-100-...essed-virgin-ma
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Tips på solskydd?

  Har ni tips på solskydd som passar att kombinera med produkter från The Ordinary?

  Har torr hy med begynnande ålderstecken och en del pigmentfläckar. Använder en kombination av produkter från The Ordinary mot detta, så kanske räcker det med en återfuktande dagkräm med spf över? MÅSTE vara doftfri pga doftkänslighet.
  Tack på förhand!
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Går detta?

  Jag har egentligen ganska bra hy, får inte mycket finnar bara någon då och då, har något av en blandhy då min haka oftast är oljig samt sidorna på min näsa men min panna och mitten på min näsa är torr, mina kinder varierar mellan lätt torra och lite oljiga. Brukar dock bli väldigt torr efter att jag tvättar ansiktet. Är sugen på att prova några av the ordinarys produkter har redan ....... och tycker den funkar bra. Funderar på att köpa denna, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Hyaluronic Acid 2% + B5, Lactic Acid 10% + HA 2% och Caffeine Solution 5% + EGCG är det någon av dessa som inte fungerar med varandra eller är det någon ni inte skulle rekommendera att jag använder eller kanske tycker är ett bättre alternativ
  1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Vilken ordning används produkterna?

  Nedanstående är från The Ordinary
  Niacinamide
  Hyaluronic Marine
  Ascorbyl glucoside
  AHA 30% BHA 2% Peeling solution

  Vitamin C - Skin Treat från Kicks
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 dagar sedan
   Hej! 🙂

   På morgonen efter rengöring så kan du använda nedan produkter:
   Hyaluronic Marine
   Niacinamide

   På kvällen efter rengöring kan du använda dessa:
   Hyaluronic Marine
   Ascorbyl glucoside varannan kväll och Vitamin C - Skin Treat från Kicks varannan kväll 🙂

   AHA 30% BHA 2% Peeling solution använder du 1-2 kvällar i veckan. Appliceras på ett torrt och rengjort ansikte och låt sitta max 10 minuter. Skölj noga med vatten och avsluta med fuktserum och kräm 🙂
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

169 Betyg
89:-
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019