10 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 126 betyg
3
2
9
29
83
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  gillar
  • ash
   för 5 månader sedan
   Ser ut som en bra blandning av produkter. Kan vara bra att veta är att bha (som finns i blodmasken) och salicylic acid (som finns i den andra flaskan) är samma sak. Så använd dem inte samma dag. Men det kanske du redan vet!
   gillar
  • maria
   för 2 månader sedan
   Finns en app som heter skincare regimen organiser. Ladda ner den då får du veta exakt vilka av alla dina produkter du kan använda tillsammans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 5 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  gillar
  • cecilia
   för 5 månader sedan
   Fy, så hemskt! Jag kan rek OCM - Oil Cleansing Method (googla!) som hjälp för alla slags hudproblem för man väljer både rengöringsolja och indmörjningsolja efter hudtyp o det finns för skadad hud, fet hud, aknehud - allt. Anv bara ekologiska oljor eftersom de är mkt snällare mot huden och skippa alla kemikalier i form av syror och masker så du inte får fler hudskador. Håller tummarna att det går bra!
   gillar
  • alice
   för 1 månad sedan
   Konstig. Mig hjälpte den verkligen mycket ! Jag känner sig så bra som helst efter denna produkten ! Använder alla produkten av denna seria
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  En fantastisk syrabehandling!

  Jag har väldigt känslig hy, men väljer ändå att (försiktigt!) använda denna syra-peeling för att minska ärr efter akne, tona ner mörka pigmentfläckar och minska porer. Och det funkar!! 😁
  Men med känslig hy måste jag använda produkten försiktigt, jag låter den sitta på endast en minut och inte över hela ansiktet. Jag låter flera veckor gå mellan behandlingarna och är extremt noga med SPF 30 alla dagar, flera appliceringar under dagen när jag är utomhus.
  Men så länge jag är riktigt försiktig, är denna syrabehandling mycket bra!
  Klart effektiv på hudens yta och struktur!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Masken som gav mig sår

  Denna produkt gav mig sår på båda kinderna. Rekomenaderar inte, den var hemsk. Har förstört hela min hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  .

  Hej! Bleker masken bort pigmentfläckar som jag har fått pga jag solar?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Hjälp

  Efter att ha använt blodmasken blossar min hud upp och blir röd. Har jag flr känslig hud för denna? Eller är de normalt?
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 6 dagar sedan
   Hej Angelica, det låter som din hud är för känslig för denna produkt. Dock är det en kraftfull produkt som även icke känslig hud kan reagera på. Om du vill ha en mildare produkt för att kunna fortsätta exfoliera huden så finns det ett serum som används varje kväll som heter The Ordinary Lactic Acid 10% och den kan blandas med ex. The Ordinary Hyaluronic 2% för att göra den mildare. Hoppas detta fungerar bättre för dig.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Lyxbehandling hemma!

  Fantastiskt bra peeling för en lyxig hemmabehandling. Rengör huden genom att penetrera det yttersta hudlagret och lämnar huden jämnare, lenare och helt enkelt boostad. Den hjälper dig med allt från missfärgad ärrbildning, stora porer till pigmentfläckar! Magi på flaska helt enkelt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

The Ordinary

Direct Acids

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

126 Betyg
80:10Rek. pris 89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Finns även i paket

The OrdinaryLight & Bright Trio
258:-Rek. pris 259:-

Köps ofta tillsammans

151:20
249:30

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.