2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 30 betyg
1
0
0
10
19
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 6 månader sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Ingen Glycolic Acid?

  Vad jag kan se så innehåller inte den här produkten Glycolic Acid?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Sola

  Kan jag inte använda denna och sola dagen efter? Det står att man ej ska vistas i solen 1 vecka efter att man använt produkten. Men kan se att ni svarat på någon och sagt att det går bra. Hur ska man göra?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Rania! Man kan sola efter att man använt denna (kvällen innan) men var försiktig och använd hög solskyddsfaktor.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Solen

  Hej! Funderar på att prova denna o lägga in som exfolering efter rengöring o innan serum. Är det dumt o börja med denna på sommaren? Har 50 i solskyddsfaktor. Tänker jag rätt att denna är en exfolering?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Malin, du kan använda denna även på sommaren. Detta är ett exfolierande ansiktsvatten så den kan du absolut använda som det. Tänk på att enbart använda den på kvällen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Acnehy

  Hej! Jag har testat niacemid- och zink varje morgon i ett par månader, och på kvällen har jag använt salycid acid och rose hip oil. De har inte gjort något för min acnehy. Nu är produkterna slut och jag undrar om den här kan vara bra och vad jag, i så fall, bör kombinera med? Jag är 46 år, har fet hy, väldigt grova porer, vita pormaskar och, som grädde på moset, rynkor. Dessutom har jag några acneärr och livlös hy. Ja, alla hudproblem man kan ha utom torr hy (förutom vid näsvingarna. Supertacksam för lite hjälp i the ordenary- djungeln!
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Jenni, självklart ska vi hjälpa dig med en passande hudvårdsrutin från The Ordinary :) Det bästa hade varit om du kunde ha återkommit med denna info och mejlat hudterapeuten@lyko.se med en bild på ditt ansikte när det är osminkat, så vi ger dig en korrekt rekommendation.
   gillar
  • jenni
   för 1 månad sedan
   Tack, det har jag gjort nu. 😊
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Effektiv!

  Ger en bra exfoliering till huden. Känns schysst mot huden men ändå väldigt effektiv!
  gillar
  för att lämna en kommentar

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

30 Betyg
129:-
Beskrivning
Ingredienser
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-107-0240

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.