1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 21 betyg
1
0
0
5
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  8 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Är det okej för huden att använda dessa tillsammans?

  Jag har egentligen ganska bra hy, får inte mycket finnar bara någon då och då, har något av en blandhy då min haka oftast är oljig samt sidorna på min näsa men min panna och mitten på min näsa är torr, mina kinder varierar mellan lätt torra och lite oljiga. Brukar dock bli väldigt torr efter att jag tvättar ansiktet. Är sugen på att prova några av the ordinarys produkter har redan en produkt och tycker den funkar bra. Funderar på att köpa denna, Niacinamide 10% + Zinc 1%, AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, Hyaluronic Acid 2% + B5 och Caffeine Solution 5% + EGCG är det någon av dessa som inte fungerar med varandra eller är det någon ni inte skulle rekommendera att jag använder eller kanske tycker är ett bättre alternativ
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Serum

  Kan man inte använda denna med serum som är vattenbaserade?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 dagar sedan
   Hej Jenny!
   Du kan använda denna både efter och innan vattenbaserade serum 😊 👍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Tillsammans med Elixir Acticlear

  Hej!

  Jag har nyligen börjat använda Elixir Acticlear Pads 5% Glycolic Acid / 2% Salicylic Acid USP och undrar om denna går att kombinera med den?

  Kan tillägga att jag har en relativt känslig hy.
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Okej, stort tack för svar! ☺️ Då avvaktar jag tills min nuvarande är slut
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Större porer

  När jag applicerar vätskan på mitt ansikte känns det som att porerna blir större
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej! 😊

   På morgonen skulle du kunna använda Niacinamide 10% + Zinc 1% som jobbar mot porer 😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Förstörde min hy fullkomligt

  Min hy blev helt förstörd efter två användningar, kommer aldrig mer använda the ordinary tyvärr. Vaknade upp och hade fullt med röda prickar i hela ansiktet, och irriterad hy. Har aldrig haft problem med dålig eller känslig hy, så rekommenderar absolut inte denna produkten.
  Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml

21 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Köps ofta tillsammans

208:-
247:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019