Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Stark exfoliering

  Denna var mycket mer lätt flytande än andra serum/syror som jag använt av the ordinary. Jag jämför denna med THE ORDINARY SALICYLIC ACID 2% Solution då jag köpte den för att ha en mildare version av den, och jag tror min hud har vant sig vid Salicylic syran så den regerar jag typ inte på direkt längre men stack lite i huden o början, likadant med denna det sticker rätt mycket i huden ett tag efteråt och jag blir röd. Men jag kan faktiskt se efter bara första appliceringen att mina porer blir typ blurrigare(om man kan skriva så😅) som att huden flyter ihop lite. Kommer absolut använda denna vid mina förstorade porer och på finnar i framtiden på kvällen. Jag har akne med blandhy så jag blir fet och oljig på t zonen vid sommaren och nu till vintern blir jag lite känslig o stram o yt torr i huden med lite finnar #tävling
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Toppen!

  Perfekt för min torra hy!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Ingen effekt

  Jag köpte denna eftersom jag har väldigt känslig hud. Jag har använt den i typ två veckor och märker faktiskt ingen skillnad över huvud taget! Jag verkar ha yttorr hud och detta problem kvarstår tyvärr. Jag undrar om jag, med min superkänsliga hud, vågar testa någon lite tuffare variant? Vilken skulle ni rekommendera i så fall att testa?
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Ok vad bra! Ska testa! 😊
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  För känsligare hud

  Ingen rejäl syra som sticker, jag märkte ingenting när jag provade denna ur den aspekten. Superbra att de kommit med en peelande produkt för de lite känsligare. Ganska lätt formula men har en oljig känsla och försvinner inte in i huden snabbt alls. För mig som torrboll är det uppskattat!
  1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
Mandelic Acid 30 ml

4 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med AHA och hyaluronsyra
Mandelsyra 10% + HA erbjuder ytlig exfoliering som är mildare än andra alfahydroxisyror. Molekylvikten för mandelsyra är 152,1 dalton vilket är större än andra alfahydroxisyror (ex. glykolsyra med molekylvikten 76,0 dalton). Den större storleken gör det möjligt för mandelsyra att penetrera huden långsammare. En egenskap som gör den väldigt mild och lämplig för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden.

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-128-0030

Köps ofta tillsammans

148:-
267:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019