Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

34 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning:Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.
Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

Hur man utför ett patchtest hemma:Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. Vi har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest. - Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. – Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. – Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. – Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030
2 användarbilder

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
348:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
627:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 34 betyg
2
0
2
6
24
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använde även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpte att få huden jämnare och slätare men har upptäckt att den triggar min acne tyvärr.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!

  Uppföljning efter 3 månader:

  Tyvärr finnar fortfarande 🤨 Jag som trodde att ett under hade skett med det här serumet salicylic acid 🤔

  Uppföljning efter 4 månader:

  Använder den några kvällar i veckan nu verkar räcka för min huds balans nu.
  Huden är iallafall sjukt mycket bättre sedan jag började med ordinarys produkter i hop med ziajas produkter 😍
  En del av produkterna kommer jag aldrig släppa !
  #tävling
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 månader sedan
   älskar den här produkten! 🙌🏼
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Psoriasis

  Hej,
  Jag har tänkt köpa hem Salicylic Acid 2% solution, niacinamide 10% + zinc 1% och Azelaic Acid Suspension 10% då jag har fet hy med stora porer.
  Har även lite psoriasis vid ögonbrynen, kan jag ändå använda dessa produkter?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   idag 07:03
   Hej Carolina, jag skulle vara försiktig med dessa produkter på det område du har psoriasis. Där skulle jag rekommendera att du enbart håller området återfuktad med exempelvis The Ordinary Hyaluronic Acid 2 %. Så kan du köra de andra produkterna i resten av ansiktet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Reaktion

  Vill verkligen upplysa att denna produkt kan vara väldigt stark, då jag själv fick svåra reaktioner på huden. Jag gjorde ett patchtest innan jag testade produkten, det visade ingenting. Använde serumet ett par dagar senare och kände ingenting då heller i ansiktet. Däremot när jag vaknade dagen efter så kliade ansiktet något fruktansvärt, huden var irriterad samt väldigt röd.

  Har testat med allergitabletter för att försöka bli av med rodnaden samt klådan men det hjälper inte, nästa steg blir vårdcentralen om det inte ger med sig.
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Jessica, bra att du upplyser om detta. Hoppas du mår bättre och att du fått den hjälp du behöver.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Stora porer och blandhy, inte längre

  Jag har nu använt dessa produkter i en vecka och jag har märkt en klar skillnad i texturen på min hud. Jag har haft problem med att jag blir väldigt torr efter att jag tvättat ansiktet till att eftersom dagen går bilda en oljig/fet hinna över ansiktet. Detta har lett till att jag tvättat ansiktet igen (oftast bara med vatten under dagen) som u sin tur lett till ännu torrare hud. Smörjer jag med något har det blivit ännu oljigare. En ond cirkel helt enkelt. Så jag tänkte, det skadar inte att testa. Resultatet efter denna vecka är häpnadsväckande. Jag har haft en liten finne, men huden är slät, torr (inte oljig), mjuk och porernas storlek har kraftigt minskat.
  gillar
  • jessica
   för 2 veckor sedan
   Håller med dig ! Jag använder också ordinarys produkter och några av ziayas produkter inklusive dessa.Mycket bra produkter till bra priser även för knepiga hudtyper! Jag har nu en typ läkt rocasea pga ordinary .Fet och torr flagnande hud är mer i balans,mindre synliga pormaskar,färre finnar,jämnare hud och hudton ,mindre synliga ärr och rynkor som minskat .Allt detta är tack vare ordinary och ziaya 🙏
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Tips på solskydd till denna syra?

  Har precis köpt denna syra men kom på nu i efterhand att jag inte har solskydd. Vad för dagkräm med solskydd rekommenderar ni? Vill helst ha en dagkräm så jag slår två flugor i en smäll istället för att lägga på solskydd separat.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  .

  .
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019