5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 66 betyg
5
2
3
14
42
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använde även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpte att få huden jämnare och slätare men har upptäckt att den triggar min acne tyvärr.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!

  Uppföljning efter 3 månader:

  Tyvärr finnar fortfarande 🤨 Jag som trodde att ett under hade skett med det här serumet salicylic acid 🤔

  Uppföljning efter 4 månader:

  Använder den några kvällar i veckan nu verkar räcka för min huds balans nu.
  Huden är iallafall sjukt mycket bättre sedan jag började med ordinarys produkter i hop med ziajas produkter 😍
  En del av produkterna kommer jag aldrig släppa !
  #tävling
  11 gillar
  • för 1 månad sedan
   Ok!😘
   1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Kombinera

  Hej jag undrar om man kan kombinera denna med de andra som står i dom er guide för fuktfattig hud. Jag har väldigt torr hy så tänkte testa för fuktfattighud men har fått finnar runt munnen så tänkte om man kan kombinera med denna oxå? Även funkar de att ha rengöring från ett annat märke sen avsluta med dessa produkter? Eller vad rekommenderas?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Lina, du kan använda Salicylic Acid lokalt på dina orenheter före produkterna under "Fuktfattig hud". Antingen enbart på morgonen eller både morgon och kväll. Du kan använda rengöring från annat märke så länge den inte innehåller någon syra då The Ordinary rekommenderar att inte blanda produkter med syra i från olika varumärken.
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Se tillgänglighet i butik

  Kan man se om denna produkt finns i butik, alt. vilken butik den finns i?
  Tack!
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Ronja, vi kan tyvärr inte se butikssortiment för tillfället så min rekommendation är att du kontaktar butiken ifråga för att se efter om just denna produkt finns i din önskade butik. Våra butiker finner du här: https://www.lyko.se/butiker
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Påfyllning

  Hej! Kommer ni få in denna produkt innan jul?:)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Carina! :)
   Tyvärr ser jag att produkten har lite längre leveranstid, så det kan nog ta mellan 2-3 veckor innan den finns på vårt lager igen. Jag rekommenderar att du trycker på "bevaka" så får du ett meddelande då den finns på vårt lager igen 😊👍
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Smink och the ordinary?

  Hej! Jag är en tjej på 15 år som har fått en del acne och nu på sistone har det bara blivit värre. Undrar hur man ska göra med the ordinary om man sminkar sig? Tar man någon produkt under sminket eller gör man allt på kvällen efter man rengjort ansiktet? Funderar på att köpa Salicylic Acid 2% och Niacinamide 10% + zinc 1%
  Men vet inte hur man använder produkterna i samband med att man har smink på sig
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Alison!

   På morgonen och kvällen efter rengöring så kan du använda nedan produkter:
   Niacinamide 10% + Zinc 1% - Balanserar talg produktionen och minskar intrycket av orenheter och tilltäpptheter.
   Azelaic Acid Suspension 10%- synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Förbättrar även lystern och ger en jämn hudstruktur.
   Natural Moisturizing Factors + HA - Fuktkräm

   Låt produkterna sjunka in och sen kan du sminka dig som vanligt.

   På kvällen kan du byta ut Niacinamide 10% + Zinc 1% till Salicylic Acid 2% Solution istället 🙂
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Vilken ordning?

  Blev rekommenderad att köpa och använda Salicylic Acid 2% Solution, Niacinamide 10% + Zinc 1% och Azelaic Acid Suspension 10% på kvällen. Jag har köpt produkterna Nu. Men i vilken ordning ska man använda produkterna?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej!

   Jag rekommenderar att du använder dom i nedan ordning 🙂
   Niacinamide 10% + Zinc 1%
   Salicylic Acid 2% Solution
   Azelaic Acid Suspension 10%
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Salicylic Acid 2% Solution 30 ml

66 Betyg
59:-
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning:Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.
Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

Hur man utför ett patchtest hemma:Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. Vi har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest. - Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. – Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. – Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. – Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019