Vill du testa The Ordinary, men tycker att detta är en DJUNGEL?

Lugn bara lugn, här har du svaren!
Nedan ser du förslag på hudvårdsrutiner för de allra vanligaste hud-tillstånden, såsom exempelvis FUKTFATTIG HUD (torr), ÅLDERSTECKEN (anti age), OREN OCH TILLTÄPPT HUD (finnar och acne ex.), AVSAKNAD AV LYSTER (trött och glåmig hy) och HYPERPIGMENTERINGAR (ojämn hudton pga ex. solskador).  

Hårvård

100% plant-Derived Squalane

  • Värmeskydd
  • Ger glans
  • Minskar sprödhet

100% Organic Cold Pressed Moroccan Argan Oil

  • Stärker
  • Ger glans
  • Minskar sprödhet

100% Cold Pressed Virgin Marula Oil

  • Ger lyster
  • Vårdar utan att tynga ned

 

Hudvårdsrutin

The Ordinary rekommenderar att man som mest använder tre av deras serum åt gången, komplettera med valfri ansiktskräm. För att undvika oönskade reaktioner är det viktigt att vänja in huden långsamt när man introducerar nya produkter i sin hudvårdsrutin. Läs och följ instruktionerna på respektive produkt noggrant.

VISSTE DU att det är viktigt att alltid använda SPF efter peeling/exfoliering. Detta för att undvika "solskador" och förtida hudåldrande. UVA-strålarna når oss genom både moln och glasrutor, inte bara när det är strålande sol, så vill du jobba förebyggande anti age så är det hög SPF som gäller - jämt!

FÖR EN KOMPLETT GUIDE, VÄNLIGEN KLICKA HÄR!

Är C-vitamin något för mig, och vilken bör jag välja?

Topikalt C-vitamin erbjuder en mängd fördelar för huden, men ett allt för brett utbud av både former och formuleringar av C-vitamin kan potentiellt vara förvirrande för publiken.

Vitamin C-guiden ger vägledning om de olika formuleringar av C-vitamin som erbjuds i The Ordinarys sortiment. Guiden ger också bra information om C-vitamin överlag samt om skillnaderna mellan olika formuleringarna av vitamin C i stort.

FÖR EN KOMPLETT GUIDE, VÄNLIGEN KLICKA HÄR!

42 olika nyanser! Vilken skall jag välja?!

Att välja ut rätt nyans på sin foundation kan vara svårt och vi rekommenderar alltid att man testar i fysisk butik innan man beställer. Detta för att säkerställa att man får den nyans som matchar en allra bäst. Denna foundation-guide hjälper dig dock en bra bit på väg.
FÖR EN KOMPLETT FOUNDATION GUIDE, VÄNLIGEN KLICKA HÄR!

Guide

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.