Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 6 dagar sedan

  Funkar dessa produkter ihop?

  Fungerar dessa produkter ihop med The Ordinarys Light & Bright Trio-kit?
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Tack Johanna! Vad skulle du rekommendera för natt- och dagkräm till dessa produkter?
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Favorittrion

  Ett perfekt kit för min hud! Jag söker en massa lyster, en "blurrad" hudyta, att minska mina mimiklinjer och maaassa fukt. Får verkligen allt i detta kitet. Tre st favoriter utan tvekan!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Vad för ordinary produkt passar mig?

  Hej! Har sett att dessa produkter är väldigt omtalade och omtyckta. Min hy är mest torr än fettig skulle jag säga, har en del porer och ”acne” jag vill få bort. Vad skulle passa mig?
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Billig trio

  Härligt när man kan hitta en trio för det här priset. Jag har använt det k en veckas tid nu och upplever en mjuk och följsam hud. Masken känns att det händer något, inte fnasig utan huden känns ren.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Tunn hud

  Hej,

  Är jättesugen på att köpa någon av deras anti age kombo. Är 37 år och har inga rynkor direkt (mörkhyad). Däremot har jag varit dum nog att använda stark kortison i ansiktet p g a eksem och på det, vistats i solen och året runt vid behov. Därav väldigt tunn hud närmast näsvingarna och där blir det fler och fler fina ”skrattlinjer” med hud som verkar ”rasa ihop” alltmer. Är dessa syror ok att använda på så skör hud? Om inte. Finns det någon snällare produkt inom serien som verkar mot rynkor.
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej, eftersom du har skör hud så är den nog känslig också då är just dessa produkter för starka för dig. Om du vill ha rekommendationer på andra produkter så kan du mejla hudterapeuten@lyko.se med bild på din hud så ska vi hjälpa dig vidare :)
   Gilla

The Ordinary
Longer Youthful Trio

2 Betyg
345:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Denna trio ser till att bibehålla en ungdomlig hud med hjälp av aktiva och kraftfulla ingredienser.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

The Ordinary Matrixyl 10% + HA 30ml

Matrixyl är en varumärkesskyddad peptidsammansättning som utvecklats av Sederma i Frankrike. Denna mycket effektiva formulering har visat sig minska utseendet på statiska och dynamiska rynkor. Formulan innehåller två generationer av Matrixyl; Matrixyl 3000 och Matrixyl Synthe'6, som tillsammans ingår i en koncentration av 10 vikt% i ett specialiserat hyaluronsyra-system. Peptiden i Matrixyl 3000 är palmitoyltetrapeptid-7 och peptiden i Matrixyl Synthe'6 är palmitoyl tripeptid-38. 

(Matrixyl är ett varumärke som tillhör Sederma. Varken DECIEM eller The Ordinary är knutna till Sederma).

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml
Denna formula innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd.

Användning:
Morgon och/eller kväll: The Ordinary Matrixyl 10% + HA - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten på morgonen och/eller på kvällen. Vid torr hud eller vid behov applicera The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil ovanpå Matrixyl 10 % + HA. Avsluta sedan med passande ansiktskräm eller använda oljan som mjukgörare om det räcker.

Två gånger i veckan: The Ordinary AHA 30 % + BHA 2% Peeling Solution. Använd på rengjord hud, appliceras med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och skölj sedan av. Denna produkt kan eventuellt behövas vänjas in och därför kan det räcka med att bara börja med någon minut de första gångerna. 

Köps ofta tillsammans

414:-
513:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019