4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 145 betyg
8
4
13
40
80
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 22 månader sedan

  Prisvärd!

  69kr(!!!) som denna produkt kostar, har aldrig haft så här bra ansiktskräm! Billig & grym
  15 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Frida! 😊

   Denna är fri från silikoner 👍😊
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 4 månader sedan

  Toppenkräm som var prisvärd..

  Jättebesviken på att ni höjt priset på denna kräm både genom att minska förpackningen rejält från 100 ml á 69 kr till ynka 30 ml á 69 kr. Skaplig prishöjning!!!
  Tur man kan beställa 100 ml på deras egna hemsida! 🙌
  4 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Anna 😀 Tyvärr så har jag inga uppgifter om den kommer tillbaka eller inte. Ha en fin dag 🦁
   Gilla
 • igår 15:13

  Underbar

  Asså priset är löjligt för denna grymma produkt.. jag kände mig återfuktad i 48 timmar och tog bara lite, ungefär lika mycket som en ärta för hela ansiktet. Grym produkt verkligen gör det den ska
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Ny hudvårdsrutin

  Hej, jag har precis beställt nya hudvårdsprodukter från the ordinary. Beställde hyaluronic acid, Natural Moisturizing Factors + HA, primern, niacinamide 10% + Zinc 1% och squalane cleanser. Har innan provat hyalyronsyran och tycker den funkar bra. Har ganska mycket porer i ansiktet och blir en aning oljig i pannan lätt. Kan däremot bli torr på vissa partier också så det är svårt att veta vilka produkter som passar. Vill återfukta men samtidigt hålla finnar och porer borta. Beställde jag rätt produkter till det? Kan jag använda niacinamide 10% + zinc 1% tillsammans med hyaluronsyran?

  Kan tillägga att jag är 17 och fyller 18 så har ganska ung hy.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Frida 🌻 Tycker det ser ut att vara bra produkter för dig. Du får in bra med fukt samt även talgreglering och jobb mot porer med Niacinamide. Du kan använda alla produkter både morgon och kväll. Ha en fin dag 🥰
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Prisvärd

  Den är väldigt prisvärd och älskar the ordinary! Det är inte min favorit från the ordinary pga att jag inte gillar texturen, svårt att applicera solkräm direkt efter! Men jag använder den ibland på kvällen och då är den fantastisk!
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Fråga angående denna produkt

  Hej, jag har rutinen för oren och tilltäppt hud, efter kvällsrutinen står det ej att man ska smörja huden efter, men min hud blir ganska torr, kan man göra det ändå? Eller ska det kännas torrt och stramt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Michaela 💐 Nej inte bra om det känns stramt och torrt. Antingen kan du avsluta med denna kräm eller så lägger du till 100% Plant-Derived Squalane som näst sista steg på kvällen. Just 100% Plant-Derived Squalane fungerar super för återfuktning och täpper inte till porerna. Lycka till 🌟
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Tyvärr ingen favorit

  Gillar The Ordinarys produkter, men detta funkade tyvärr inte med min hy. Svår att arbeta in i huden, kändes mest som den la sig ovanpå. Fick även plitor och småfinnar när jag började använda denna. Ska sägas att jag har ganska känslig hy men "enbart" feta/återfuktande krämer brukar fungera ganska bra. Kvalitén på konsistensen känns inte speciellt lyxig, men för priset kanske man inte kan vänta sig det.
  Gilla

The Ordinary
Hydrators and Oils
Natural Moisturizing Factors + HA 100 ml

145 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Formula som återfuktar hudytan. Naturliga fuktgivande faktorer (NMF) håller det yttre skiktet av huden skyddat och återfuktat. NMF består av flera aminosyror, fettsyror, triglycerider, urea, ceramider, fosfolipider, glycerin, sackarider, natrium-PCA, hyaluronsyra och många andra komponenter som finns naturligt i huden.

Denna produkt är en icke-fet återfuktande creme som hjälper huden att förbättra försvagade NMF-komponenter. Den innehåller 11 aminosyror, fosfolipider, alfa / beta / gamma fettsyror, triglycerider, steroler och sterolestrar, glycerin, ceramid-byggstenar , urea, sackarider, natrium-PCA och hyaluronsyra. Produkten ger omedelbar återfuktning och långsiktiga resultat vid fortsatt användning.

100ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2328-111-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter