2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 11 betyg
2
1
0
1
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Var är alla kråkorna ?

  Har The Ordinary Matrixyl 10% + HA hemma men såg absolut ingen skillnad på mina kråksparkar runt ögonen.Köpte då den här och såg en förbättring snabbt.Tror att det har gått 3 veckor ungefär sedan jag började med den.Jag ser att kråkorna är mindre framträdande och det är inte lika djupa rynkor som förrut!
  Har inte provat under smink ännu hur det funkar.
  Gillar verkligen ordinary och faktiskt glasflaskornas design!
  Jag tycker även att flaskorna är praktiska och hygieniska!
  Sparar flaskorna och ska använda dem till eget "hopkok" sedan och annat "skönhetspyssel"
  #tävling
  11 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Tack !! Ha ha ! Det har jag inte tänkt på att handen kanske är slätare 😂 Mina ögonlock har höjts och är inte lika hängiga så det är otroligt när de alltid varit "hängiga" naturligt 😉 köpte nu det andra ögonserumet för att se om kråksparkarna kan bli bättre av den och de små rynkorna kring ögonen! Vet att det står att den är för påsar och mörka ringar under ögonen ...men såg på några kommentarer att rynkor blivit mindre också ! Återstår att se .... Älskar ordinary!! Det märket har gjort så mycket med min problemhud 🙏 Kul att du och din mamma ser en förändring också 🥰
   4 gillar
 • igår 13:18

  Fick finnar

  Jag fick finnar direkt, efter två dagars användning. Jag använde det under min revitalift-nattkräm och under min L300 dagkräm. Kan det ha med dessa att göra? Kan inte hitta något om att andra fått finnar. Jag brukar inte få finnar i vanliga fall men helt plötsligt har jag 10 stycken.
  1 gillar
  • idag 02:51
   Jag tror att din hud försöker säga något? Kanske prov något annat? Jag kan också reagera snabbt och konstigt på produkter hyn inte gillar så jag slutar direkt då och då försvinner problemen.
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Nope

  Argireline funkar inte alls för mig. Har inte sett någon förbättring alls, och slutade redan efter knappt 3 veckor då den torkade ut huden runt mina ögon och det faktiskt började visa tecken på att bli värre med linjer i det området.

  #tävling
  1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Fundersam

  Hej!
  Kan man använda Argireline solution tillsammans med caffeine solution?
  Den ena efter den andra?

  Tacksam för svar😊
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Ana 🌺 Japp det fungerar bra ihop som en ögonrutin. Lycka till 🤩
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Ang mix med Argireline

  Hej, hade en fråga, kan man använda glycolic acid och niacinamide tillsammans med denna? Även på kvällen med retinol i skvalan?? Tack på förhand! 🌷
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Christina 😊 Det kan bli för mycket att använda både dom i samma rutin på kvällen. Men om du känner att det fungerar för dig så tycker jag att du kan försätta med det. Ha en fin dag 🎈
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Nöjd!

  Har alltid haft problem med torra partier runt ögonen. Behövde bara använda denna produkt TVÅ gånger så var min hud jättefin och len igen. Har helt slutat använda ögonkräm, jag klarar mig gott och väl med enbart denna. Har dessutom känsliga ögon som lätt svider och vattnas, ingenting som uppstått att denna. DRÖM!
  2 gillar

The Ordinary
More Molecules
Argireline Solution 10% 30 ml

11 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Lätt Serum med 10% ARGIRELINE ™ Peptidkomplex

ARGIRELINE ™ är ett varumärke som ägs av Barcelona-baserade Lipotec S.A.U.
Det är en patentskyddad lösning av Acetylhexapeptid-8. Kontrollerade studier har visat att ARGIRELINE™ förbättrar utseendet på ansiktsområden som är benägna att utveckla dynamiska veck, inklusive runt ögonen och i pannan.

Obs! Studier har visat att vattenhalten i formuleringar påverkar effekten för topikalt ARGIRELINE™ och specifikt att högre vattenhalt ger bättre effekt. Denna formulering är vattenbaserad och innehåller inte oljor, estrar eller silikoner.

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-133-0030

Köps ofta tillsammans

168:-
327:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter