The Ordinary Balance Your Oily Skin

2 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Tre produkter som hjälper dig att balanserna en oren hud genom att ta bort orenheter och pormaskar. Hjälper även till att förbättra acneärr.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml
Denna formula innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd.

The Ordinary Niacinamide 10% + ZINC 1% 30ml
Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.

Användning:
Morgon: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten. Applicera sedan The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% ovanpå. Låt sjunka in och applicera sedan passande ansiktskräm.

Kväll: Applicera The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som serum och följ upp med The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil ovanpå. Avsluta med passande ansiktskräm

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
318:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
457:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
 • igår 17:31

  Vilka produkter?

  Har blandhy med torra partier och feta partier. Stora porer och lite problem med mindre acne/röda partier och ojämn hy. Vilka av dessa produkter rekommenderas tillsammans och i vilken ordning?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Hej

  Jag har två frågor:
  Behöver man använda fuktgivande krämer efter den här rutinen eller räcker det med oljan?
  Är det en dum idé att börja med detta nu när sommaren börjar? I och med att Salicylic Acid 2% Solution ökar känsligheten mot solen. Tänker att det kanske kan påverka trots solkräm?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Hej Cornelia, det beror lite på hur din hud är. Vissa tycker det räcker med att använda oljan medans andra även vill ha kräm. Du kan använda dessa produkter året om så länge som du är noggrann med solskyddsfaktor på dagen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Hej

  Jag undrar hur många ml produkt en av dessa innehåller?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 5 dagar sedan
   Hej, samtliga produkter innehåller 30 ml vardera.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Bästa jag har testat!!

  Har hela mitt liv haft ökad talgproduktion vilket leder till att jag får så mycket pormaskar och ärr!! Har mått så dåligt för att jag har haft så svårt att hitta något som kan fixa det utan att behöva betala för skönhetsingrepp. Detta är produkten, om du inte vill lägga mycket pengar eller helt enkelt inte vill gå till en klinik. Har använt dessa i ca 1 månad nu och jag är verkligen chockad över resultatet, jag har en hud som en bäbis nu!!! Jag är så nöjd så jag vet inte vad jag ska göra, jo fortsätta köpa dessa produkter!!!! TACK! #tävling
  gillar
  • sandra
   igår 16:22
   Låter som mig, får hag fråga vilka produkter du har och i vilken ordning du kör?
   gillar
  • rebecka
   igår 18:07
   Har vanlig rengöringscreme och peeling till ansiktet, brukar inte använda någon speciell sort, sen använder jag dessa tre i den ordningen som anges, efter det lägger jag på en återfuktande vattenbaserad dag/nattkräm. (har ingen speciell sort, brukar alltid köpa olika)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Matcha the ordinary

  Hej
  Jag är 40 år och har en blandhy med stora porer men också börjat få lite fina linjer i ansiktet. Jag har köpt niacinamide och buffet. Kan jag lägga dessa samtidigt eller den ena morgon och den andra på kvällen?
  Häls. Anna
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Anna, båda dessa kan du använda både morgon och kväll. Du kan börja med att lägga Niacinamide och sedan följa upp med Buffet.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.