2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 32 betyg
1
0
1
10
20
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 6 månader sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  17 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Passar inte riktigt mitt ansikte...

  Alldeles för stark för mitt superkänsliga ansikte, ger mig cystisk akne och många piltor MEN kör den på fötterna!! Funkar kanonbra!
  1 gillar
  • för 3 dagar sedan
   Do it! Glöm inte att smörja in dem ordentligt efteråt! Resultat: Rena rama babyfötterna! :)
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Super

  Har nu använt denna i ett bra tag. Jag har inte tidigare kunnat använda toners för min hud har då blivit konstig. Ska påpeka att jag har inte ngn särskild känslig hud!
  Jag ville ha en toner så att man efter tvätt kan ta bort ev smink som har blivit kvar trots att man har tvättat ansiktet. Den torkar inte ut huden men har ändå verksamma ingredienser.
  Jag har ju köpt flera produkter från denna serie och mina akneutbrott på hakan har minskat.
  Men som vanligt så kan jag inte säga att det skulle var denna specifika produkt som gjort underverk utan troligenär det en kombination av flera produkter från denna serie.
  Många har skrivit att de redan efter första tvätten märkt skillnad. För mig har det tagit mkt längre. Vet inte exakt men flera veckor iaf. Så ge inte upp för fort utan testa en längre tid för att kunna utvärdera om den funkar och gör vad den ska för din hud eller inte.

  #tävling
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Ingen Glycolic Acid?

  Vad jag kan se så innehåller inte den här produkten Glycolic Acid?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Sola

  Kan jag inte använda denna och sola dagen efter? Det står att man ej ska vistas i solen 1 vecka efter att man använt produkten. Men kan se att ni svarat på någon och sagt att det går bra. Hur ska man göra?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Rania! Man kan sola efter att man använt denna (kvällen innan) men var försiktig och använd hög solskyddsfaktor.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Solen

  Hej! Funderar på att prova denna o lägga in som exfolering efter rengöring o innan serum. Är det dumt o börja med denna på sommaren? Har 50 i solskyddsfaktor. Tänker jag rätt att denna är en exfolering?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Malin, du kan använda denna även på sommaren. Detta är ett exfolierande ansiktsvatten så den kan du absolut använda som det. Tänk på att enbart använda den på kvällen.
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

32 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-107-0240

Köps ofta tillsammans

208:-
437:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019