Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml

14 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-107-0240
2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
268:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
327:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.4

Baserat på 14 betyg
1
0
0
5
8
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 1 månad sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  C vitamin serum

  Jag har sedan tidigare MARIA ÅKERBERG SERUM C. Kan jag använda THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION tillsammans med mitt serum som kvällsrutin?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Lina!
   Serum C från Maria Åkerberg innehåller både A-vitamin och AHA-syra så jag rekommenderar inte att du använder dessa produkter tillsammans, det kan bli lite för mycket för huden :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Precis lagom för att få ny glow varje kväll

  Känns som jag får en ny fräsch hud varje kväll jag använder den .
  Precis lagom exofoliering .Svider en aning på acnen eller om man pillat i ansiktet ,som man inte ska göra , jag vet 😚
  Ordinarys produkter är räddningen för min "knasiga" hud som inte är lika knasig längre utan mer och mer på väg i en sorts balans som den inte varit i närheten av någonsin.
  #tävling
  gillar
  • jessica
   idag 14:13
   Använder den inte varje kväll längre för den retade min rosacea hud lite så jag blev röd och fick lite mera acne .Jag var nog lite för ivrig i början och gick på för hårt på en gång .Gillar den starkt iallafall!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Rejäl hudvård

  Även för en känsligare hy! Kanske inte för dagligt bruk, men några gånger i veckan. Man känner att det är aktiv hudvård, men inget superstarkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Carro

  Hej,
  Jag är intresserade av dessa produkterna och undrar lite hur jag skall gå tillväga när ja ska använda dem? Är det några som inte funkar med varandra? Så svårt! Tack för hjälpen!
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Toning solution skulle jag absolut slå till på om jag vore du. Lika så niacinamidserumet. Hyaluronsyra är ju inte heller fel nu när det är kallt ute o huden oftast kräver lite extra fukt.
   Sen är frågan om du verkligen behöver salicylsyran och lactic acid... Salicylsyran skulle jag nog avstå. På din beskrivning låter det som att det kan räcka med niacinamid och fukt. "Blodmasken" är det lite drag i så använd den med försiktighet.

   Så! Din rutin skulle alltså kunna se ut enligt följande:
   Morgon
   Niacinamid
   Hyaluron
   Fuktkräm

   Kväll
   Toning solution
   Niacinamid
   Hyaluron
   Fuktkräm

   Aha+bha Peeling Solution används någon gång i veckan eller efter behov.

   The Ordinary rekommenderar att man som mest använder tre av deras serum åt gången, komplettera med valfri ansiktskräm. För att undvika oönskade reaktioner är det viktigt att vänja in huden långsamt när man introducerar nya produkter i sin hudvårdsrutin. Läs och följ instruktionerna på respektive produkt noggrant.

   Kom ihåg att det är viktigt att alltid använda SPF efter peeling/exfoliering. Detta för att undvika "solskador" och förtida hudåldrande. UVA-strålarna når oss genom både moln och glasrutor, inte bara när det är strålande sol.
   Här hittar du ytterligare info! :) https://www.lyko.se/the-ordinary/guide
   gillar
  • emma
   för 1 månad sedan
   jag känner igen mig i samma beskrivning. Finns det rengöring(sminkborttagning) och fuktkräm i samma serie? jag kunde inte hitta det nämligen. mvh Emma
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Emma, det finns tyvärr ingen rengöring i The Ordinarys sortiment. Det finns en fuktkräm som går att använda både morgon och kväll, den finner du här: https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-natu...turizing-factor
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Prisvärd

  Grymt bra och prisvärt ansiktsvatten som också peelar huden lite
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019