Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% 30ml

4 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
158:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
297:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Ja har denna och jag köpte en rengöringsgel från Neutrogena med salicylic acid i. Kan jag tvätta med den och sedan avända the ordinary lactic acid?
  gillar
  • ida
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Nathalie! Det funkar bra. Se bara till att du använder LActic Acid enbart på kvällen efter rengöring. Kom ihåg att avsluta med en återfuktade kräm gärna med SPF i :)
   gillar
  • nathalie
   för 1 månad sedan
   Vad bra! Det gör jag :) Tack för svar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  ????

  I've ordered this niacinamide 10% + zinc1% (both from the ordinary) and wonder if you can combine this two product with lactic acid 10%+ha2%
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hi Mona!
   You can combine this two products, but not at the same time. You can use Niacinamide 10% + zinc1% in the morning and Lactic Acid 10% + HA 2% in the evening
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Fundersam

  Vilka produkter med the ordinary går det att använda denna produkt med ? Går det att använda med Niacinamide 10% + Zinc 1?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej, den kan till exempelvis användas tillsammans med Hyaluronic Acid 2% + B5 för att få fukt. Niacinamide 10% + Zinc 1% kan användas som serum på morgonen.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019