1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 4 betyg
0
0
1
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  Pigmentfläckar

  Hej,
  Går denna rutin även att göra under sommaren? Jag har en del pigmentfläckar och önskar inte att dem ska bli värre. Har nämligen hört att huden kan bli känsligare av viss typ av syra.

  Tack på förhand! :)
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Vera, det går bra att använda även på sommaren men som sagt så är solen den största orsaken till just pigmentfläckar. Det bästa är att undvika solen helt om man vill arbeta på just pigmentfläckar och vara extremt noga med högt solskydd varje dag.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hej

  Jag får på sommaren en liten pigmentfläck mitt på näsan som
  Stör mig otroligt mycket. Tog bort med laser i höst men nu tillbaka trots solfaktor 50. Vilka produkter av dessa ska jag köp?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Isabell, tyvärr omöjligt att säga när man kommer att se resultat. Men ju noggrannare man är ju bättre och snabbare och resultat.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Serum

  Hej! Jag beställde den , tycker den är helt underbar men ha de behövt tillsätta lite mer fukt i ansiktet, känner mig lite torr med dessa och är torr i vanliga fall också.
  Vill gärna hålla mig till dessa prudokterna, vilket serum hade passat bra till? 💜
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Rebecca, då kan jag tipsa dig om The Ordinary Hyaluronic Acid 2% :) Det kan du använda både morgon och kväll efter alpha arbutin serumet. Kan också rekommendera att använda Natural Moisturizing Factor som dagkräm och använda Azelaic Acid Suspension som nattkräm.
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Torr hy

  Hej!Jag undrar om det passar torr hy och ganska känslig.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Kan bara säga wow

  Mitt ansikte har blivit så mycket finare sen jag började med the ordinary's produkter.
  Kan starkt rekommendera dessa.
  1 gillar

The Ordinary
Light & Bright Trio

4 Betyg
259:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Tre produkter som ger lyster, ljusar upp hudtonen samt reducerar och verkar utjämnande på hyperpigmenteringar/mörka fläckar.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA 30ml
Alfa Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller nästa-generationens hyaluronsyra för bästa effekt. Alfa Arbutin sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml
Azelinsyra finns i flera sädesslag och produceras naturligt av jäst som normalt finns på huden. Den ljusar upp hudtonen samtidigt som den synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Azelinsyra är en multi-funktionell ingrediens för alla hudtyper och fungerar även som en effektiv antioxidant. Formulan innehåller en mycket hög koncentration (10%) av ren Azelinsyra i en lätt creme-gel.

Användning:
Morgon och kväll: Alpha Arbutin 2% + HA - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten både morgon och kväll. Avsluta med att applicera Azelaic Acid Suspension 10% som ansiktskräm.

Två gånger i veckan som peelande ansiktsmask: The Ordinary AHA 30 % + BHA 2% Peeling Solution. Använd på rengjord hud, appliceras med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och skölj sedan av. Denna produkt kan eventuellt behövas vänjas in och därför kan det räcka med att bara börja med någon minut de första gångerna.
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-901-0000

Köps ofta tillsammans

338:-
467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019