The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

40 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning:Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.
Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

Hur man utför ett patchtest hemma:Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. Vi har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest. - Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. – Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. – Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. – Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030
3 användarbilder

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
158:-

Köps ofta tillsammans

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 100ml
Pris för allt
287:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.4

Baserat på 40 betyg
3
0
2
7
28
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använde även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpte att få huden jämnare och slätare men har upptäckt att den triggar min acne tyvärr.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!

  Uppföljning efter 3 månader:

  Tyvärr finnar fortfarande 🤨 Jag som trodde att ett under hade skett med det här serumet salicylic acid 🤔

  Uppföljning efter 4 månader:

  Använder den några kvällar i veckan nu verkar räcka för min huds balans nu.
  Huden är iallafall sjukt mycket bättre sedan jag började med ordinarys produkter i hop med ziajas produkter 😍
  En del av produkterna kommer jag aldrig släppa !
  #tävling
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 5 månader sedan
   älskar den här produkten! 🙌🏼
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Vilken ordning

  Hej! Köpte precis salicylic acid 2% solution, Niacinamide 10% + Zinc 1%, Natural Moisturizing factors + HA och sist men inte minst AHA 30% + BA 2% peeling.
  Allt detta pga att jag fått en del finnar i ansiktet de senaste dagarna. I vilken ordning ska jag använda dessa morgon och kväll?

  Håller alla tummar och tår att detta ska funka för mig!!

  Tack på förhand
  gillar
  • isabel
   för 1 vecka sedan
   AHA-BHA masken ska du göra 1-2 gånger i veckan i max 10min. Jag själv använder mig utav Salacylic Acid och Niacinamide just nu och jag tycker att det funkar bra för mig när jag använder Niacinamide efter AHA-BHA masken (det är inte så bra att använda för många syror samtidigt). Jag gör även så när jag bara har tvättat rent anisktet med cleanser att först ta något anisktvatten/toner, sedan ta Salicylic Acid och sedan Niacinamide, för att få lite extra boost. Hoppas detta hjälper.
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 6 dagar sedan
   Hej Emelina, skulle rekommendera dig att på morgonen använda Niacinamide serum och sedan Natural Moisturizing factor. På kvällen kan du använda Salicylic Acid på de områden som du har problem med finnar för att sedan följa upp med Natural Moisturizing Factor. Två gånger i veckan applicerar du AHA masken i max 10 minuter för att sedan skölja av. Lycka till med dina nya hudvårdsprodukter :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Normalt?

  Är det normalt att jag upplever att jag får fler (små) finnar över hela ansiktet? Har använt ungefär en gång per dag i 2 veckor. Borde jag fortsätta med produkten?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Sarah, det är vanligt att man kan få det i början av en ny produkt. Ibland kan det ta flera veckor och ibland månader för huden att vänja sig så jag skulle ge den en chans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Vad bör jag välja?

  Hej,
  Jag är 30+ och borde väl använda produkterna för ålderstecken, men samtidigt har jag även finnar som uppkommer titt som tätt och även ojämn hy. Lite pigmentförändringar, små gropar i huden och en hel del pormaskar.

  Kan ni hjälpa mig med vad jag bör använda morgon och kväll?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Emelie, återkom gärna via mejl till hudterapeuten@lyko.se med en bild på ditt ansikte samt om du använder några hudvårdsprodukter i dagsläget så ska vi hjälpa dig med en passande hudvårdsrutin :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Värdelös behållare

  Kan helt ärligt aldrig rekommendera något i glasbehållare :( tyvärr kan jag inte heller recensera själva produkten för den hann jag bara använda två gånger...
  gillar
  • natalie
   för 1 vecka sedan
   Fast att ge en produkt som har glasbehållare dåligt betyg känns enligt mig bakåtsträvande, dessutom då det beror på ens egna handlingar, dvs. att tappa den i ett kakelgolv så den går sönder. Känns bra att de har glasbehållare för miljöns skull!
   gillar
  • aysha
   för 1 vecka sedan
   Som jag sa i kommentaren så är det själva behållaren som jag gav dåligt betyg. Produkten kan jag inte säga något om då jag tyvärr inte lyckades ge den en värdig chans
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Tar död på inkräktarna!

  Använt i hela ansiktet länge men inte upplevt någon större skillnad.
  Bytte ut denna mot en annan syra för hela ansiktet och använder nu denna som punktbehandling. Herregud va bra den är! Hade en härlig inkräktare som blev 3i1 (ja, den var gigantisk och gjorde konstant ont!) Tog 2 dagar så var den utrotad!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.