The Ordinary Slow Down Aging Trio

Bli först med att betygsätta produkten
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Trio med kraftfulla ingredienser som ger bättre synliga resultat på ålderstecken.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml
Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att minska påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen. Ytterligare studier har visat att koffein också kan göra celluliterna mindre framträdande.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml
Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen: 

a) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid; 

b) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid. 

Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.

Användning:
Morgon: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Applicera som serum på morgonen efter eventuellt ansiktsvatten. Avsluta med passande ansiktskräm.
Kväll: Granactive Retinoid 2% Emulsion - Applicera detta några dagar i veckan till en början så huden får vänja sig vid produkten. Öka sedan på användandet. Applicera efter eventuellt ansiktsvatten till kvällen och avsluta med passande ansiktskräm. OBS! Denna produkt skall ej användas med andra retinol- eller AHA-syrabaserade produkter.

Morgon och kväll: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Applucera kring ögonen, vid behov använd ögonkräm ovanpå.
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-905-0000

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
408:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
507:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  Vilsen 😳

  Hej!
  Jag skulle vilja ha lite hjälp med vad jag bör välja för produkter till hudvårdsrutin . Jag är 45 år och har inga problem med min hy och har aldrig haft. Har de senaste åren fått några pigmentfläckar och lite fina linjer runt munnen och ögonen. Är även lite påsig under ögonen. Jag kan tänka mig att min hud är torr/ blandad.
  Jag vill hitta någon bra rengöring, exfoliering, serum och kräm. Eller vad jag nu behöver. Känner mig lite vilse i denna djungel ;))
  Mvh Viktoria
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Viktoria :) Självklart ska vi hjälpa dig med en passande hudvårdsrutin. För bästa möjliga hjälp skulle du mer än gärna få mejla en bild på ditt ansikte osminkat till hudterapeuten@lyko.se + denna information och om du använder några hudvårdsprodukter i dagsläget :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Behöver hjälp

  Hej, jag är en 50-årig kvinna som behöver lite hjälp i the ordinary djungeln. Jag har oren hud på näsa och haka samt att jag även har en del pigmentfläckar i ansiktet. Jag tror att min hud är torr och även lite känslig. Jag har påsar under ögonen och en del fina linjer. Nu undrar jag hur min hudvårdsrutin bör se ut för att lösa mina problem. Jag har kikat en del på the ordinarys produkter men vet inte riktigt vad jag ska välja. Mycket tacksam för hjälp!
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Rebecka, du får mer än gärna mejla en bild på ditt ansikte osminkat till hudterapeuten@lyko.se. Återkom så ska vi hjälpa dig med passande produkter.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Vilken ordning på produkterna?

  Jag har beställt dessa och undrar vilken ordning jag ska använda de i:

  The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml
  The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA 30ml
  The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30ml
  The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml
  The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
  The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml

  Min hudtyp är torr/blandhy. Är 30 och har lite torrhetslinjer i pannan som är mitt största fokus. Har inte särskilt känslig hy, och kan få nån enstaka finne ibland nån gång i månaden. Har lite synliga porer på kinderna, som dykt upp senaste åren.
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Kimmi, på morgonen kan du använda följande produkter i denna ordning: Niacinamide, Hyaluronic 2% och Natural Moisturizing Factor. På kvällen: Alpha Arbutin, granactive retinoid och Natural moisturizing factor. Både morgon och kväll kan du använda Coffeine Solution kring ögonområdet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Tips mot rynkor

  Jag vill ha tips på vilka produkter från The Ordinary som skulle passa mig. Jag är 39 år och har en del fina linjer /rynkor främst runt ögonen. Ljus hy, lite känslig /blir lätt röd. Upplever den periodvis bland hy, blir lätt blank i pannan.
  Kan slow down aging trio passa mig? Tycker det känns lite läskigt med rena syror men det kanske inte kan gå fel!? Använder rengöring och ansiktskräm från Lush som jag är nöjd med. Tack på förhand!
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej My, eftersom du upplever din hud som känslig så kan denna serie vara för kraftfull. Coffeine solution kan du dock använda till ögonområdet. För att reducera det blanda kan du använda Niacinamide 10% och om du vill ha fukt kan du använda Hyaluronic 2% efter Niacinamiden på morgonen. Om du vill ha en exfolierande produkt kan jag rekommendera Lactic acid som du enbart använder på kvällen som serum och där kan du också applicera ett serum efteråt som TO buffet (för anti-age) eller Hyaluronic 2% för fukt. Testa produkterna på ett litet område först på grund av din känslighet i huden.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Råd

  Hej! Jag skulle gärna vilja ha hjälp med vad jag ska välja - Tips på bra rutiner. Jag är 30 år, relativt slät hy, lite förstorade porer, enstaka finne som dyker upp en gång i månaden.. Vill försöka förhindra att rynkorna ska komma :-)
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Frida, du får gärna mejla hudterapeuten@lyko.se med denna info + en bild på ditt ansikte när det är osminkat :)
   gillar
  • frida
   för 2 månader sedan
   Tack Johanna !
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.