Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30ml

8 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
C-vitamin är en effektiv antioxidant, dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt för att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vatten - och silikonfria formula innehåller 23 % ren L-askorbinsyra som förblir stabil på grund av att den inte innehåller vatten. Tekniken stöds genom tillsats av hyaluronsyra som ger synlig hudutjämning tillsammans med fördelarna i C-vitaminet. Produkten appliceras på kvällen.

Användning: Applicera en liten mängd över ansiktet på morgonen eller kvällen. Ett lätt stickande känsla förväntas efter applicering.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-114-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
327:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 8 betyg
1
0
3
1
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  toppen!

  tycker den fungerar toppen, sved ovanligt mycket första gången men blandade ut lite med min nattkräm och då blev det bättre. har använt den nån gång i veckan (nu utan att blanda ut) och tycker den är super!

  är du känslig skulle jag inte rekommendera den då den sticker lite.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Använda ordning

  Hej,

  I vilken ordning bör denna användas? Appliceras den som ett serum för kväll och sedan kräm eller serum, denna, kräm?

  / Lina
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej, detta är en hudkräm så du applicerar den sist i din hudvårdsrutin och rekommenderas att användas på kvällen då den innehåller vitamin c som kan göra en ljuskänslig. den känns lite korning men det är tanken och den kan svida/bränna första gångerna så om det blir för mycket testa att blanda ut den med en vanlig hudkräm (gärna från the ordinary) jag tycker den här känns toppen! om du inte gillar den ”sandiga” känslan så är den här ( https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-vita...ASABEgLbl_D_BwE ) likadan men kornen är maskerade i silikon kan man säga :)
   gillar
  • jennie
   för 3 veckor sedan
   Googla på The Ordinary vitamin c o om du har fler produkter därifrån så finns en pdf sida via apotea som du kan ladda hem o då ser du att du ska använda högst 3produkter eft varann av dessa ..Så Vitamin C Suspens.23% sist o ha inte bråttom när du gör det för allt måste torka in före .
   Fick ett gäng med flaskor till julklapp o har använt några av dom o det svider en liten stund typ 5min efter vissa av dessa men inget mer .Dn här är siliconfri .
   gillar
  • jennie
   för 3 veckor sedan
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Kornig med dålig applikator...

  Använt denna på kvällen(blandat den i min natt kräm: EXUVIANCE
  EVENING RESTORATIVE COMPLEX och tillsammans med lite THE ORDINARY AZELAIC ACID SUSPENSION 10%) då jag upptäckte att den var väldigt stark när jag hade den direkt på huden. Den är väldigt "kornig" i sin konsistens, dryg och väldigt flytande. Därav funkar den bättre om man drygar ut den i en dag/natt kräm tror jag. Lite oljig men inget som märks på huden. Kan dock inte säga om den ger något direkt resultat på rynkor eller "hudutjämning" men älskar detta märke så kommer fortsätta med den. Luktar väldigt neutralt som alla produkter från The ordinary, skulle dock hellre ha en annan applikator/tub då denna står upp och när den är så rinnig så rinner den nästan ut när du ska öppna den och mycket kan hamna i locket, pump flaska kanske hade varit bättre eller som serum pipett.
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Konsistensen känns inte bra

  Jag tycker att jag ser en skillnad på hur jämn min hud är efter att ha använt den här produkten. Men jag tycker att konsistensen inte känns bra på huden och den oljiga känslan dröjer kvar i flera timmar, det känns inte riktigt behagligt för mig att gå och lägga mig när ansiktet känns oljigt. Nu använder jag den mest under ögonen då jag upplevde att de mörka solskadade partiet blir mindre tydligt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Nja

  Jag är nybörjare på allt med hudvård. Tycker den gör bra för min hud och jag har inga torra partier längre. Men konsistensen och strukturen på krämen gör att jag inte känner om hela ansiktet är insmort då det fastnar på fingrarna och går åt mer än nödvändigt. Har inget emot att det sticker i huden det försvinner snabbt.
  gillar
  • jennie
   för 3 veckor sedan
   Har du torra händerna så kan det vara därför du upplever dt så efts dn är småkornig !Jag använder högst en tiokrona av krämen i ansiktet per gång o dt räcker ..
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Inget för mig

  Sedan jag började använda den här produkten har jag fått en miljon små, mörka pormaskar i hela ansiktet.
  Jag är inte heller förtjust i konsistensen. Det känns som små sandkorn i en mjölkig olja. Sandkornen verkar försvinna efter en stund på huden, men innan dess så svider det ganska ordentligt.
  Ingenting för mig med andra ord!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019