Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30ml

11 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
C-vitamin är en effektiv antioxidant, dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt för att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vatten - och silikonfria formula innehåller 23 % ren L-askorbinsyra som förblir stabil på grund av att den inte innehåller vatten. Tekniken stöds genom tillsats av hyaluronsyra som ger synlig hudutjämning tillsammans med fördelarna i C-vitaminet. Produkten appliceras på kvällen.

Användning: Applicera en liten mängd över ansiktet på morgonen eller kvällen. Ett lätt stickande känsla förväntas efter applicering.

30ml
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2328-114-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
277:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 11 betyg
1
0
3
3
4
  • Mest hjälpsamma positiva
    Medarbetare på Lyko -
    för 3 månader sedan

    toppen!

    tycker den fungerar toppen, sved ovanligt mycket första gången men blandade ut lite med min nattkräm och då blev det bättre. har använt den nån gång i veckan (nu utan att blanda ut) och tycker den är super!

    är du känslig skulle jag inte rekommendera den då den sticker lite.
    gillar
    för att lämna en kommentar
  • Medarbetare på Lyko -
    för 1 vecka sedan

    Blandade känslor

    Alltså denna produkt gör mig galen...En superlätt kräm som det känns som om någon haft i mini-sandkorn i, vet inte hur jag känner där...Kan vara pga ovana men jag gillar inte riktigt när min kräm känns som en mild peeling. MEN jag har aldrig provat en kräm som ger sån uppklarnande effekt! Provade lite på handen i några minuter bara och när jag torkade bort den var min bus borta på den fläcken, alltså huur? wow!! En skön stickande effekt också vilket jag tokälskar...
    Luktar dock åt skogen...hehe.
    gillar
    • roxana
      för 1 vecka sedan
      Har sett tips på youtube om att blanda den med ett serum för att få bort kornigheten. Tex hyaluronsyra-serumet från the ordinary.
      gillar
    för att lämna en kommentar
  • Medarbetare på Lyko -
    för 1 månad sedan

    Love

    Älskar min nya the ordinary produkt!
    Jag tycker känslan utav denna känns ”polerande” och jag upplever faktiskt väldigt snabbt resultat. Huden känns klarare och mycket jämnare i färgen.
    Jag håller dock med om att den kan klia något enormt mycket men det lägger sig :)
    gillar
    för att lämna en kommentar
  • för 3 månader sedan

    Använda ordning

    Hej,

    I vilken ordning bör denna användas? Appliceras den som ett serum för kväll och sedan kräm eller serum, denna, kräm?

    / Lina
    gillar
    • rebecka
      Medarbetare på Lyko -
      för 3 månader sedan
      Hej, detta är en hudkräm så du applicerar den sist i din hudvårdsrutin och rekommenderas att användas på kvällen då den innehåller vitamin c som kan göra en ljuskänslig. den känns lite korning men det är tanken och den kan svida/bränna första gångerna så om det blir för mycket testa att blanda ut den med en vanlig hudkräm (gärna från the ordinary) jag tycker den här känns toppen! om du inte gillar den ”sandiga” känslan så är den här ( https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-vita...ASABEgLbl_D_BwE ) likadan men kornen är maskerade i silikon kan man säga :)
      gillar
    • jennie
      för 2 månader sedan
      Googla på The Ordinary vitamin c o om du har fler produkter därifrån så finns en pdf sida via apotea som du kan ladda hem o då ser du att du ska använda högst 3produkter eft varann av dessa ..Så Vitamin C Suspens.23% sist o ha inte bråttom när du gör det för allt måste torka in före .
      Fick ett gäng med flaskor till julklapp o har använt några av dom o det svider en liten stund typ 5min efter vissa av dessa men inget mer .Dn här är siliconfri .
      gillar
    • jennie
      för 2 månader sedan
      gillar
    för att lämna en kommentar
  • för 3 månader sedan

    Kornig med dålig applikator...

    Använt denna på kvällen(blandat den i min natt kräm: EXUVIANCE
    EVENING RESTORATIVE COMPLEX och tillsammans med lite THE ORDINARY AZELAIC ACID SUSPENSION 10%) då jag upptäckte att den var väldigt stark när jag hade den direkt på huden. Den är väldigt "kornig" i sin konsistens, dryg och väldigt flytande. Därav funkar den bättre om man drygar ut den i en dag/natt kräm tror jag. Lite oljig men inget som märks på huden. Kan dock inte säga om den ger något direkt resultat på rynkor eller "hudutjämning" men älskar detta märke så kommer fortsätta med den. Luktar väldigt neutralt som alla produkter från The ordinary, skulle dock hellre ha en annan applikator/tub då denna står upp och när den är så rinnig så rinner den nästan ut när du ska öppna den och mycket kan hamna i locket, pump flaska kanske hade varit bättre eller som serum pipett.
    #tävling
    gillar
    • Detta inlägg är borttaget
    för att lämna en kommentar
  • för 6 månader sedan

    Konsistensen känns inte bra

    Jag tycker att jag ser en skillnad på hur jämn min hud är efter att ha använt den här produkten. Men jag tycker att konsistensen inte känns bra på huden och den oljiga känslan dröjer kvar i flera timmar, det känns inte riktigt behagligt för mig att gå och lägga mig när ansiktet känns oljigt. Nu använder jag den mest under ögonen då jag upplevde att de mörka solskadade partiet blir mindre tydligt.
    gillar
    för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019