Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml

81 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030
9 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
368:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
427:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 81 betyg
2
2
6
13
58
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 veckor sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  gillar
  • ash
   för 2 veckor sedan
   Ser ut som en bra blandning av produkter. Kan vara bra att veta är att bha (som finns i blodmasken) och salicylic acid (som finns i den andra flaskan) är samma sak. Så använd dem inte samma dag. Men det kanske du redan vet!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Inte för mig

  Denna produkt passade tyvärr inte min hy. Jag har vad jag kallar "uttorkad hudtyp" vilket är hud som egentligen är torr men som försöker kompenserar genom att producera för mycket talg (så det är lätt att tro att man har fet hudtyp). Denna masken/peelingen brände på min hud när den satt på (vilket det dock står att den ska göra) men efter att jag sköljt bort den var jag fortfarande röd och känslig och det försvann inte förrän efter några dagar, det såg ut som om jag var solbränd i ansiktet!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  hjälp

  Kan man använda denna om man använder Water Drench Cloud från Peter Thomas Roth med 30% hyaluronsyra?
  Och kan man använda MARIA ÅKERBERG SERUM ANTIROUGE efter för den innehåller väl inga syror?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Hej Hanna, det går bra att använda dessa produkter tillsammans med The Ordinarys 30% Peeling Solution.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Mycket bra

  Svider en del så är man väldigt känslig så ska man vara försiktig men den ger superbra resultat på porer och utjämning av hudytan. Denna produkt är ett måste i badrumsskåpet!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  SUPER! JA TACK!

  Den främsta effekt jag märker av är att den jämnar ut min hudton. Jag har skämts järnet för mina akneärr (haft mild-måttlig akne i 12 år) och nu när orenheterna börjar avta (men inte försvinna helt) vid 24 års ålder så är det mest ärr kvar. Då gör denna produkt susen! Har ganska tålig hy så jag använder den två gånger per vecka. Kompenserar dock med massa fukt över natten sen för att balansera och lugna.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Toppen produkt

  Sticker till en del i början precis som syror ska göra. Är väldigt nöjd med dessa syror, dem gör va dem lovar och denna har blivit en favorit hos mig.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019