18 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 195 betyg
8
6
15
40
126
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  19 gillar
  • för 3 månader sedan
   Puffar för svar*
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  6 gillar
  • för 1 vecka sedan
   Hej, Jag har visserligen inte använt de här produkterna men ville svara ändå för det lät så hemskt att ni är flera som fått så allvarliga reaktioner. Jag skulle omedelbart sluta med märket och gå över till något lugnande antingen fr apoteket el ekologiskt. Syror är väldigt starka och kan ge fula skador på hyn och ska användas väldigt sparsamt o alla tål inte syror el andra starka kemikalier (jag hör det inte). Kanske köpa ekologisk aloe vera att ha på hyn nu? Och en lugnande, läkande kräm fr tex Neal's Yard som har fler små tuber med såna (ej på Lyko men kolla tex apotea.se el googla efter arnica cream, stellaria cream el calendula cream som alla är läkande o lugnande). Anita Grants aloe vera är utan tillsatser och färgämnen och väldigt snäll mot hyn. Googla! Hoppas att det går bra.
   Gilla
 • igår 22:57

  Hjälp!

  Hej kan man använda the ordinarys ” AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution” 2 dagar i veckan och sen direkt efter använda ”coffein solution” och sist ”organic cold pressed morroccan argan oil” på kvällen?
  Gilla
 • igår 22:53

  Brun utan sol

  Går det smörja in ansiktet med brun utan sol efter användning av denna?
  Vilken produkt har mest porförminskande och/eller ger jämnar ut hudtonen mest?
  Gilla
 • igår 20:17

  Fråga

  Jag undrar om man kan använda denna produkt på sommaren? Har läst att produkten kan göra huden solkänslig och öka risken för solskador. Men man vill ju ha lika fin hy på sommaren också. För produkten är verkligen superbra!!
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  acnatac

  Kan man använda produkten när man använder akneprodukten acnatac?
  Och då alternativt hoppa just att applicera acntatac under kvällsrutinen när produkten används?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Frida, min rekommendation är att du rådfrågar din hudläkare kring vilka produkter som är okej att användas tillsammans med just Acnatac. Denna produkt är kraftfull och lämpar sig bäst till en väldigt tålig hud.
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Wow!

  Jag har köpt ansiktsmasker från olika exklusiva märken till priser närmare 1000kr som inte ger någon effekt alls. Denna från The Ordinary kostar inte ens 100kr och ger sånt FANTASTISKT resultat! Len och superfin lyster. Man känner sig även ren och fräsch. Bättre än allt annat jag någonsin testat! KÖP!
  2 gillar

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

195 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Köps ofta tillsammans

168:-
277:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020