11 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 128 betyg
3
1
10
30
84
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  15 gillar
  • för 3 månader sedan
   Finns en app som heter skincare regimen organiser. Ladda ner den då får du veta exakt vilka av alla dina produkter du kan använda tillsammans.
   4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  3 gillar
  • för 4 dagar sedan
   Niki, de låter som att denna peeling är för stark för dig. Du kanske borde ha något mildare, som inte är för problemby. Och fokusera bara behandlingen där du förut haft porer. Vid näsan och mellan brynen.har själv vart med om detta när man haft för starka grejer (dock inte med dessa, inte provat ännu)hoppas din hy blir bra igen!
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Passar denna produkt för min hy?

  Jag skulle säga att jag har blandhy, då jag är väldigt torr och känslig på kinderna men har ganska stora porer och är fet/oljig i t-zonen. Har också lätt att få finnar i pannan. Min tanke är att använda denna produkt i t-zonen, skulle det passa för mig? Eller rekommenderar ni några andra produkter för min hy?
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Wow

  Känns som att man är khaleesi när man smetar ut denna i ansiktet men wow vad den gör susen, efter att man låtit den verka så ser huden ny ut, porerna är mindre, huden har lyster och man känner sig riktigt fräsch!
  1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Skillnad på denna och salicylsyran?

  Hej! Ute efter en peeling.
  Har känslig, torr hy som även blir flottig samt acnebenägen.

  Ska jag välja den här, AHA+BHA eller salicylsyran?
  Vad är skillnaden?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Stark

  Har ljus, fräknig, torr hy och min hy svullnar upp och blir röd på kinderna efter denna. Men passar mer på näsa, haka, panna och huden blir ren och blank efter denna! Troligtvis grym produkt om du har mer tålig och fet hy!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  En fantastisk syrabehandling!

  Jag har väldigt känslig hy, men väljer ändå att (försiktigt!) använda denna syra-peeling för att minska ärr efter akne, tona ner mörka pigmentfläckar och minska porer. Och det funkar!! 😁
  Men med känslig hy måste jag använda produkten försiktigt, jag låter den sitta på endast en minut och inte över hela ansiktet. Jag låter flera veckor gå mellan behandlingarna och är extremt noga med SPF 30 alla dagar, flera appliceringar under dagen när jag är utomhus.
  Men så länge jag är riktigt försiktig, är denna syrabehandling mycket bra!
  Klart effektiv på hudens yta och struktur!
  #tävling
  Gilla

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

128 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Köps ofta tillsammans

218:-
357:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019