23 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 323 betyg
18
10
20
66
209
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  23 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  8 gillar
  • för 2 veckor sedan
   1 gång! Och använder ingenting annat efter utan bara återfuktning!!
   Gilla
 • ärr

  Jag har ärr efter finnar hjälper produkten ?
  Gilla
 • igår 05:22

  ?

  förminskar den stora porer? om min hy e typ halvt känslig ska jag applicera den endast på problemområden elr hela ansiktet?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 07:34
   Hej Sara 🌺 Om du är den minsta känslig så skulle jag avråda från att använda denna mask. Risken är stor att den är för stark för dig. Om du vill jobba med porer skulle jag istället rekommendera Niacinamide. Du skulle även kunna testa Salicylic Acid 2% Masque. Lycka till 😍
   Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Frågor om applicering

  Hej
  Har tittat på en massa videos om peelingen. Men blir inte klokare för det. Vad följer man upp med efter användning ? Sin vanliga hudkräm tex kokos olja?

  Använder man någon produkt innan eller kör man på direkt med peelingen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Anna 🌺 Jag tycker det är smart att använda produkter från samma märke när man jobbar med syror. Först tvättar du ansiktet med en cleanser (Squalane Cleanser), sen lägger du på denna mask på torrt ansikte. Ett tips är att bara låta den vara på 3-4 minuter de första gångerna för att vänja in huden.

   När du tvättar av masken bör du följa upp med fukt, tex Hyaluronic Acid 2% + B5 och Natural Moisturizing Factors + HA. Lycka till 🙌
   Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Hjälp med Guide

  Hejsan! Jag försöker lista ut vilka produkter jag skulle kunna köra för min hy som jag upplever som torr, rosig/blir rätt röd. Har porer men inte mycket finnar. på vinter/våren blir jag torr/flagig men det är bättre nu på sommaren :) enligt guiden gick jag på den för torr hy:

  Squalane Cleanser
  Hyaluronic Acid 2% + B5
  100%. plant-Derived Squalane
  natural moisturizing factors+HA

  stämmer detta? / Evelina
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Evelina 🌺 Det låter som en bra väl, där får du en fin fuktboost. Om du vill jobba lite med porer så kan du även lägga till Niacinamide efter Hyaluronic på morgonen och/eller på kvällen. Lycka till 🎀
   1 gillar
 • för 5 dagar sedan

  ökad lyster och mindre porer

  fantastisk produkt med syror - BHA mot porer & orenheter - som öppnar upp för AHA. Tänk på att vänja huden om du är ovan, ha inte masken på länge i början, endast någon/några minuter. Avsluta med serum/kräm som innehåller mycket fukt. #tävling
  1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

323 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Använd blodmasken på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030

Köps ofta tillsammans

178:-
297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter