Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml

105 Betyg
89:-
Beskrivning
Ingredienser
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Användning: Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning. Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

(Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan .)

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-117-0030
9 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 105 betyg
2
2
9
22
70
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Helt otrolig!

  Har aldrig (trots mina 28 år på jorden) tagit hand om min hy. Min hud i ansiktet har under den här vintern blivit finnig och porerna har blivit mycket väl synliga. Började googla runt vad gäller hudvård och har läst på om både ekologiska oljor och koreansk hudvård. Att jag kunde hitta de här otroligt prisvärda produkterna trodde jag inte var möjligt! Den här masken gör underverk! Mina porer blev nästintill osynliga.
  Ett minus är att man inte får en tydlig instruktion på i vilken ordning man ska lägga alla produkter (och framförallt vilka som inte går ihop). Jag kör den här rutinen just nu, se bild (någon som kan bekräfta att det är rätt ordning?) Masken används 1-2 ggr per vecka. Resten morgon och kväll. :-) #tävling
  gillar
  • ash
   för 3 månader sedan
   Ser ut som en bra blandning av produkter. Kan vara bra att veta är att bha (som finns i blodmasken) och salicylic acid (som finns i den andra flaskan) är samma sak. Så använd dem inte samma dag. Men det kanske du redan vet!
   gillar
  • maria
   för 2 veckor sedan
   Finns en app som heter skincare regimen organiser. Ladda ner den då får du veta exakt vilka av alla dina produkter du kan använda tillsammans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 månader sedan

  Hejdå älskade hud

  Efter alla alla personer runt om mig har varit supernöjd med produkten fattade jag det dumma beslutet att köpa den då jag blivit tipsad av diverse försäljare och vänner att det är en mirakel produkt som verkligen jobbar med porerna.
  Har haft porer runt om näsan, på näsan och mellan ögonbrynen. Som tipsad har jag använt den i hela ansiktet.
  Men nu efter att ha använt den kan jag säga att den förstört min hud. Inget smink sätter sig längre, mina porer är ingenting som rinna i t-zonen längre utan över hela ansiktet och de är grova. De spricker som finnar och det blir som blodklumpar under huden efter den som jag sedan kan spräcka på nytt och får ut torkade blodklumpar. Är dessutom konstant röd och fläckig i ansiktet efter jag börjat använda den.
  Önska jag kunde precis som alla andra säga att den har hjälpt mig, men den nästan perfekta hud jag byggt upp på 3 år är försvunnen
  gillar
  • cecilia
   för 3 månader sedan
   Fy, så hemskt! Jag kan rek OCM - Oil Cleansing Method (googla!) som hjälp för alla slags hudproblem för man väljer både rengöringsolja och indmörjningsolja efter hudtyp o det finns för skadad hud, fet hud, aknehud - allt. Anv bara ekologiska oljor eftersom de är mkt snällare mot huden och skippa alla kemikalier i form av syror och masker så du inte får fler hudskador. Håller tummarna att det går bra!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Hudrutin

  Hej! Jag använder mig av Indy Beautys rengöring (cleansing foam, toner, dag-/nattkräm. 2 gånger i veckan kör jag på The ordinary AHA 30% + BHA 2%, för att sedan köra på en mudmask och avslutar med en fuktmask.

  Jag har problemhy med pigmentfläckar på kinderna efter medicinering. Jag har köpt The ordinary Alpha Arbutin 2%+HA, Niacinamide 10%+Zinc 1% samt Natural Moisturizing Factors+HA. När i rutinen kan jag slänga in dom? Läst att Alpha Arbutine ska användas morgon och kväll, menar dom att den ska användas efter rengöring men före dag-/nattkräm? Och Niacinamide ska ju också användas morgon och kväll, går det att kombinera dessa två, och vilken ska jag ta först?

  Och moisturizern, ska den ersätta någonting i min vanliga rutin? Om inte, när ska jag använda den?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  En rutinförklaring

  En fråga, det står att man blir ljusare, är ganska blek från innan och vill behålla det lilla färg man har ibland. Är den såpass stark att det gör stor skillnad?

  Sen ett tips!
  Eftersom det verkar vara ett stort problem med vilken rutin,ordningsföljd mm man bör ha på produkterna så kanske ni kunde sätta ihop ett enkelt blad med beskrivning som ni skickar med beställningen oavsett vilken/vilka produkter man köpt.
  Då vet man också vad man skall köpa nästa gång. = merförsäljning 😉
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 dagar sedan
   Hej Ewa!

   Den ljusar upp och jämnar ut hudtonen tack vare sin peelande effekt men den bleker inte huden :)

   Vi har en guide som tipsar om vilka produkter som rekommenderas till olika hudtillstånd. Du hittar den via länken nedan :)
   https://www.lyko.se/the-ordinary/guide
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Supernöjd!

  Som rubriken lyder.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Helt ok men inte revolutionerande

  Den är väldigt prisvärd men resultatet är därefter (för mig) all hudvård funkar olika på alla. Jag är nöjd men komme inte köpa den igen
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  SPF

  Det skrivs väldigt noggrant att använda SPF på huden efter, men att man heller inte skall blanda med andra märken? Eftersom ni inte har The Ordinary SPF, vad rekomenderar ni?
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019