Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 3 betyg
0
0
1
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Älskar

  Ger lyster!
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Kombinationer!

  Hej! Att denna inte ska appliceras på irriterad eller känslig hud läser jag.. Sen ser jag att denna ska appliceras topikalt, vad betyder det?

  Finns det något man ska tänka på att inte kombinera tillsammans med denna? :)
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Isabell, topikalt innebär att produkter appliceras på huden och att man smörjer in den där för att verka, att man exempelvis istället för tabletter använder läkemedel i krämform istället. Denna produkt fungerar tillsammans med de flesta andra produkter från The Ordinary.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Kan man använda detta med Vitamin C suspension 23% och alpha arbutin?

  Använder alpha arbutin och vitamin c suspension på kvällen, men tänkte använda denna två gånger i veckan då på kvällen. Kan jag blanda dom här tillsammans?

  Alpha lipoic
  Alpha arbutin
  Vitamin c
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Ria!
   Det går bra att använda dessa tillsammans :)
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ordning

  Om jag ska använda denna samt Marine hyaluronics, Niacinamide + zinc samt moroccan oil, vilken ordning ska jag då ta dessa 4 produkter i?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Tack! :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Nja

  Detta är nog deras enda produkt som jag är skeptisk mot. Ser ingen skillnad alls egentligen, det är en ganska så matt/sträv känsla på den dessutom så inte speciellt skön heller tyvärr...Den är rätt okej att ha make över då ytan på huden får lite mer grepp.
  2 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 7 månader sedan
   Åååh du måste prova dem! Argireline har jag bara provat några gånger hittills men älskar formulan, den är väldigt lätt så går jättebra att kombinera med andra serum! Caffein har jag alltid, den piggar verkligen upp utan att strama det minsta! Du får använda den några dagar för att se en uppljusande effekt, men tycker resultaten kommer snabbt!
   2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Spädning

  Hej. Jag undrar om man kan späda den här med The ordinary natural moisturizing factors + HA eller deras 2% hyaluronsyra med b5?
  1 gillar
  • för 6 månader sedan
   Älskar den här produkten! Jag har använt den i en dryg månad nu i syfte att bleka mina acneärr (ganska stora, djupa, mörka ärr, främst på kinderna) och jag upplever redan skillnad. Ärren är inte lika djupa och den de syns betydligt mindre. Är tvärnöjd!
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Alpha Lipoic Acid 5% 30 ml

3 Betyg
89:-
Beskrivning
Ingredienser
Alfa Liponsyra (ALA) är en kraftfull antioxidant som när den appliceras topikalt kan förbättra hudtexturen och ge lyster. Denna formula innehåller en extremt hög 5% koncentration av ren Alfa Liponsyra.

Användning: Applicera 2-3 droppar över hela ansiktet max 2-3 gånger per vecka. Denna formula är extremt högkoncentrerad och dagliga användning rekommenderas ej. Använd ej på irriterad eller känslig hud. Kan blandas ut med ansiktsoljor (från The Ordinary) för att minska styrkan.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-119-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019