1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 5 betyg
0
1
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Var är alla kråkorna ?

  Har The Ordinary Matrixyl 10% + HA hemma men såg absolut ingen skillnad på mina kråksparkar runt ögonen.Köpte då den här och såg en förbättring snabbt.Tror att det har gått 3 veckor ungefär sedan jag började med den.Jag ser att kråkorna är mindre framträdande och det är inte lika djupa rynkor som förrut!
  Har inte provat under smink ännu hur det funkar.
  Gillar verkligen ordinary och faktiskt glasflaskornas design!
  Jag tycker även att flaskorna är praktiska och hygieniska!
  Sparar flaskorna och ska använda dem till eget "hopkok" sedan och annat "skönhetspyssel"
  #tävling
  6 gillar
  • för 1 månad sedan
   Jag har upptäckt att ögonlocken har lyfts och är inte lika hängiga längre och faktiskt slätare också.Kråksparkarna är kvar men inte lika tydliga.Flaskan är inte slut än och jag använder serumet 2 gånger om dagen och det är nu ca 7 månader sedan jag köpte den !!
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  the ordinary

  Hej på er Lyko,
  jag användar derma pen hemma själv och undrar om jag kan använda hayrlonik asyd serum eller andra serum från the ordinary med derma pen.
  mvh
  Lina
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   tack för ditt svar 🤗
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Runt ögonen?

  Hej!
  Jag använder idag The Buffet, blodmasken, dagkrämen samt coffein-serumet. Jag önskar antiage- och fuktighetsbevarande effekter. Är detta ett bra upplägg?

  Jag funderar även på att köpa detta serum men när jag frågade på apoteket så s de att man absolut inte få använda denna runt ögonen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Maria! :)

   Det låter som ett bra upplägg om du vill ha fukt och jobba med anti age :)

   Argireline Solution 10% kan användas runt ögonen. The Ordinary rekommenderar att man applicerar denna produkt runt ögonen och i pannan 1-2 gånger per dag.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Stramar upp runt ögonen

  Jag märker direkt när jag inte har använt det här serumet runt ögonen, då börjar ögonlocken hänga. När jag använder serumet på övre ögonlocket stramas det upp och jag ser mycket piggare ut. Jag använder det också i pannan och runt ögonen och jag tycker att både rynkor i panna och kråksparkar blivit mindre, men mest effekt ser jag på ögonlocken. Det är dock väldigt rinnigt så lite svårt att få det där jag tänkt mig. Jag droppar först på fingrarna och sedan klappar jag in det runt ögon och i pannan, jag droppar inte direkt i ansiktet för då rinner dropparna iväg direkt.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Formula?

  "Obs! Studier har visat att vattenhalten i formuleringar påverkar effekten för topikalt ARGIRELINE™ och specifikt att högre vattenhalt ger bättre effekt. Denna formulering är vattenbaserad och innehåller inte oljor, estrar eller silikoner."

  ^^Alltså jag hajar inte det här... Vad syftas det på för "formuleringar" i första meningen? Ni nämner att formuleringar påverkar topikalt ARGIRELINE, men detta är ju ett serum dvs inte topikalt? Syftar ni på att formuleringar i alla de produkter som eventuellt används före topikalt ARGIRELINE påverkar topikalt ARGIRELINE? Detta är ju inte topikalt så varför nämner ni det här? Hajar noll.
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Tack!
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Nytt hudvårdsprogram

  Hej!

  Jag tänkte testa att använda hela mitt hudvårdsprogram från The Ordinary och sitter nu och klurar på vad jag ska beställa.

  Problem jag vill jobba med:
  - Rynkor kring ögon
  - Tydliga uttryckslinjer (rynkor) i pannan
  - Mörk under ögonen
  - Pigmentfläckar

  Har blandhy, men lutar mer åt torra hållet.

  Jag har fastnat för nedanstående produkter. Är det ett bra val utifrån de 'problem' jag vill jobba med? Eller har ni andra förslag? Och slutligen, vilken ordning och tid på dygnet applicerar jag dem?

  Alpha Arbutin 2% + HA
  Angeline Solution 10 %
  Niacinamide 10% + Zinc 1%
  Caffein Solution 5% + EGCG

  + passande toning?
  + passande dagcreme?
  + passande nattcreme?

  Mycket tacksam för tips!

  //Lotta
  1 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Charlotta, Caffein Solution kan du använda på morgonen kring ögonområdet och även lokalt på de områden som du har pigmentfläckar. På kvällen kan du använda Argireline solution kring ögonen och på pannan. Följ sedan upp medAlpha arbutin och Niacinamide serumet efter dessa serum morgon och kväll. Som ansiktsvatten varje kväll kan du använda The Ordinary Glycolic Acid 7%. Som dagkräm kan du exempelvis använda Natural Moisturizing Factor och som nattkräm kan man avsluta med en ansiktsolja som The Ordinary Rose Hip Seed Oil. Tänk på att även använda solskydd på dagen.
   1 gillar

The Ordinary
More Molecules
Argireline Solution 10% 30 ml

5 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Lätt Serum med 10% ARGIRELINE ™ Peptidkomplex

ARGIRELINE ™ är ett varumärke som ägs av Barcelona-baserade Lipotec S.A.U.
Det är en patentskyddad lösning av Acetylhexapeptid-8. Kontrollerade studier har visat att ARGIRELINE™ förbättrar utseendet på ansiktsområden som är benägna att utveckla dynamiska veck, inklusive runt ögonen och i pannan.

Obs! Studier har visat att vattenhalten i formuleringar påverkar effekten för topikalt ARGIRELINE™ och specifikt att högre vattenhalt ger bättre effekt. Denna formulering är vattenbaserad och innehåller inte oljor, estrar eller silikoner.

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-133-0030

Köps ofta tillsammans

228:-
307:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019