Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 7 betyg
0
0
0
2
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Den är BLÅ

  Såå cool, blev helt chockad när jag testade den första gången! Perfekt produkt för dig som vill bekämpa en åldrande hy och som samtidigt tampas med inflammationer/rodnader. Serumliknande formula som absolut inte blir klibbig och som går in i huden otroligt snabbt.
  6 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Kombo!

  Hej! Funkar denna med Rose hip Seed oil? Är det någon av TO produkter man ska använda i samband med denna, och när det gäller serum, spelar det någon roll vilken jag har först?
  Tack :)
  Gilla
  • för 2 dagar sedan
   Hej! Tack för svar.. Jag skrev fel på en fråga, är det någon av deras produkter man inte ska blanda med denna? :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Uppstramande och plumpande

  Min hy har blivit fylligare och uppstramad sedan jag börja använda serumet. Effekten kom på en gång, särskilt synlig är det på halsområdet som förbättrats avsevärt, samma sak med den tunna huden under ögonbenet, det är stor skillnad på fylligheten. Har inga problem med att den rullar sig, använder efter rengöring och toner.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Kombo med C-vit

  Tjena!

  Har använt kopparpeptider till och från i min hudvårdsrutin och vet sedan förr att de inte bör kombineras med t.ex. C-vitamin.

  Undrar om det gäller vid samma appliceringstillfälle eller om man bör undvika dessa två ihop generellt? Det går tex inte att köra C-vit morgon och koppar på kvällen?

  Vill ogärna lämna min hud utan antioxidantskydd på morgonen.

  En annan fråga, vissa menar på att C-vit och Retinol fungerar utmärkt att kombinera då C-vit hjälper Retinolen från att oxideras och effekten förstärks, medan vissa säger att de aldrig ska kombineras. Vad tror Ni?
  2 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Jonny, det är rekommenderat att undvika koppar och rena c-vitaminer med L-askorbinsyra under samma rutin. Men det går bra att lägga under olika rutiner men samma dag. En rekommendation är dock att använda de starka c-vitaminerna på kvällen då de kan orsaka rodnad och har lite kornig textur.

   Observera att detta bara gäller de produkter som innehåller L-askorbinsyra och inte derivaten Magnesium Ascorbyl Phosphate eller Ascorbyl Tetraisopalmitate.

   För ett kraftfullt antioxidantskydd som skyddar bra på dagen rekommenderar jag EUK 134 eller Resveratrol+Ferulic acid. De ska inte heller användas under samma rutin som koppar, men de passar bättre på dagen.

   Det finns inget kemisk som säger att C-vitaminer och Retinoiderna från The Ordinary inte ska kombineras, däremot är de båda väldigt kraftfulla produkter och det kan bli för starkt på huden att använda båda samtidigt.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Koppar kanon för din hud!

  Obs! Denna kan rulla sig på huden, precis som deras Niacinimide produkt, så jag tar denna sist i min serum "rutin" klappar in den i huden precis innan min dag-/nattkräm.
  Älskat att denna har aminosyror och flera former av
  Hyaluronsyra, så att huden känns glowig och återfuktad.
  Jag kollar alltid upp ingredienser innan jag handlar hudvård, speciellt med produkter från The Ordinary där du handlar typ ingredienser och inte en färdig produkt, typ som ingredienser till en kaka som du får sätta ihop själv till ett färdigt "recept" för din hy så då behövs lite kunskap. Det jag kunde hitta om Koppar och varför jag handlade denna var:
  helps to keep collagen and elastin linked up. In short, copper is responsible for younger, plumper and all round lovelier-looking skin. copper peptide can control shine, minimise breakouts, and offers antioxidant, anti-inflammatory and healing benefits as well.
  Att den har antiinflammatoriska egenskaper hjälper min akne hy mycket likadant att den fungerar som en antioxidant mot föroreningar som åldrar din hy är kanon. Hört mycket bra om denna produkt på Youtube mm så googla om du vill ha mer info. Ser att denna hjälper min akne som sagt och lugnar den och tycker den sjunker in snabbt i hyn, reagerar inte på den och roligt att den är blå om man bryr sig om den biten :-) Bra pris även om det är en dyrare produkt av The Ordinary, så bra pris för en "koppar" produkt och väldigt dryg! #tävling
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Allt man kan behöva i ett serum!

  Denna produkt jobbar på åldrande hy genom att den tillför koppar peptider då huden förlorar det mer och mer med tiden. Hjälper även till med att förnya huden och arbetar för en välmående hudhälsa. Sjunker in lätt in på huden och snabbt. Tänk på att klappa in denna produkt och undvik att använda den i samma rutin som antioxidanter, direct acids och L-askorbinsyra.
  Gilla

The Ordinary
More Molecules
Buffet + Copper Peptides 1% 30 ml

7 Betyg
389:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Multiteknologiskt Peptidserum. Denna formel kombinerar flera väldokumenterade peptidteknologier för att behandla flera tecken på åldrande.
Teknologierna är: Direktkopparpeptider, även känd som GHK-Cu (koppartripeptid-1)
Matrixyl 3000-peptidkomplexet (med palmitoyltetrapeptid-7)
Matrixyl synthe'6-peptidkomplexet (med palmitoyltripeptid-38)
SYN-AKE-peptid komplex (med dipeptiddiaminobutyroylbensylamiddiacetat) Relistaspeptidkomplex (med acetylarginyltryptofyldifenylglycin)
ARGIRELOX-peptidkomplex (med acetylhexapeptid-8, pentapeptid-18)
Probiotiskt komplex (med Lactococcus lactis lysat)

I en bas av 11 hudvänliga aminosyror och flera former av Hyaluronsyra.
"Buffé" + Kopparpeptider 1% skiljer sig från vår ursprungliga "Buffé" eftersom denna formula innehåller 1% rena kopparpeptider, vilka övergripande främjar hudhälsa. Kopparpeptidernas naturliga funktion i den mänsklig plasman innefattar att stödja ett brett utbud av hälsofunktioner. Till exempel att upprätthålla normal immunfunktion, kollagensyntes, fibroblastproduktion och antiinflammatoriska reaktioner. Innehållet av kopparpeptider ger formeln en naturlig blå nyans.
Den totala koncentrationen av aktiva teknologier i denna formula är 26,1%. (Referenser görs till varumärken från tredje part i denna beskrivning. SYN ™ är ett varumärke som tillhör DSM, Matrixyl™, Synthe'6 ™ och Matrixyl ™ 3000 är varumärken som tillhör Sederma Inc. ARGIRELOX ™ är ett varumärke som tillhör Lipotec SAU:
Varken The Ordinary eller DECIEM är knutna till dessa varumärken eller deras ägare.)

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-132-0030

Köps ofta tillsammans

488:-
587:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019