1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 62 betyg
4
5
11
14
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 11 månader sedan

  Förvårnadsvärt bra

  Har aldrig tidigare använt ett serum till ögonområdet så hade inte så mycket förväntningar men blev positivt överraskad. Serumet återfuktar bra och stramar upp huden lite så torrhetsrynkorna försvinner. Känns piggare under ögonområdet när jag använt denna😍
  10 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Mycket snack, lite verkstad

  Efter att ha hört bara positiv feedback om denna produkt, så var jag bara tvungen att prova den! Märkte ingen skillnad, eventuellt lite piggare intryck, men knappt märkbart. Bra pris men jag lägger hellre mycket pengar på en produkt som faktiskt levererar. Synd!
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bästa produkten för mörka ringar!

  Har mörka nästan svarta ringar under ögonen. Försvann till 90% när jag använt denna! Använder morgon och kväll. Märker direkt om det gått någon dag och jag inte använt!
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Funkar dessa tillsammans?

  Jag har egentligen ganska bra hy, får inte mycket finnar bara någon då och då, har något av en blandhy då min haka oftast är oljig samt sidorna på min näsa men min panna och mitten på min näsa är torr, mina kinder varierar mellan lätt torra och lite oljiga. Brukar dock bli väldigt torr efter att jag tvättar ansiktet. Är sugen på att prova några av the ordinarys produkter har redan en produkt och tycker den funkar bra. Funderar på att köpa denna, Niacinamide 10% + Zinc 1%, AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, Lactic Acid 10% + HA 2% och Hyaluronic Acid 2% + B5 är det någon av dessa som inte fungerar med varandra eller är det någon ni inte skulle rekommendera att jag använder eller kanske tycker är ett bättre alternativ
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej! 🙂

   Dessa fungerar tillsammans. Lactic Acid 10% + HA 2% använder du bara på kvällen.

   AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution använder du 1-2 kvällar i veckan. Du använder den på ett torrt och rengjort ansikte och låter den sitta max 10 minuter men gärna bara 3-5 minuter dom första gångerna.
   Skölj sen noga med vatten och efter att du använt denna peeling så rekommenderar jag att du inte använder starka syror utan avsluta med Hyaluronic Acid 2% + B5 och din fuktkräm 🙂
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Använt i ett år

  Mycket prisvärd, räcker hur länge som helst då man behöver så pass lite åt gången. Jag har mörka ringar under ögonen (inga påsar) och efter ett års tid ser jag ingen förbättring överhuvudtaget. Den fungerar okej som återfuktare för mig som har torr hy, men tar lite tid att sjunka in, så ingen höjdare om man har bråttom. Blir tyvärr inget återköp.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hjälp?

  Bortsett från hårprodukten, skulle jag vilja ha råd med hur skulle kunna använda dessa produkter i vilken ordning och ifall jag kan kombinera dessa med face tonic, och produkter från bulldog?
  Eller skulle ni rekommendera annat för mig som man
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Som fuktkräm kan du använda The Ordinary Natural Moisturizing Factor.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Fundersam

  Kan man använda denna samtidigt som Niacinamide 10% + Zinc 1%?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Agnes
   Ja dessa kan du använda samtidigt 😊
   Gilla

The Ordinary
More Molecules
Caffeine Solution 5% + EGCG 30 ml

62 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att minska påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen. Ytterligare studier har visat att koffein också kan göra celluliterna mindre framträdande.

Användning: Massera in en liten mängd över ögonkonturen morgon och kväll.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-106-0030

Köps ofta tillsammans

178:-
257:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019