Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 4 betyg
0
1
1
2
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 3 veckor sedan

  Riktigt bra!

  Gillar den här masken skarpt och använder den en gång i veckan.
  Är väldigt förtjust i kombinationen kemisk och fysisk exfoliering som den ger.
  Jag föredrar den här framför "blodmasken" eftersom jag då kan lägga en aha peel 1 gång i veckan. Mer exfoliering än så vill inte min hud ha.
  Det enda minuset är att den är lite svårt att skölja av.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Hjälp

  Hej,

  Jag använder blodmasken (Direct Acids
  AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml) 2 ggr per vecka och More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%30 ml varje dag för oren hy.
  Kan jag även använda Salicylic Acid 2% Masque 50 ml 2 andra dagar i veckan trots blodmasken?

  Jag har även pigmentförändringar och vill därför använda Direct AcidsAzelaic Acid Suspension 10%30 ml och More MoleculesAlpha Arbutin 2% + HA30 ml samt Hydrators and OilsHyaluronic Acid 2% + B530 ml för att återfukta.

  Funkar alla dessa produkter tillsammans eller blir det för mycket?

  Jättetacksam för svar!
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Madeleine 💐 Jag tycker det blir för mycket med blodmasken och Salicylic Acid 2% Masque två kvällar i veckan var. Du bör välja en av dom. För oren hy skulle jag ha valt Salicylic Acid 2% Masque.

   Annars kan du använda alla dina produkter. Använda gärna Azelaic Acid på kvällen. Ha en fin dag 🤩
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vita knottror i pannan.

  Heeej behöver hjälp. Vad rekommenderar ni för tilltäppta stora porer i pannan?
  Gilla
  • för 4 veckor sedan
   Heej Ida. Ja men det tycker jag att dom gör. Fått mycket mindre och få vita prickar i pannan. Dock är dom inte helt borta, vilket är jobbigt men ser definitivt en skillnad!! + man blir super len. Köpe alla produkterna och summan landade på 350-400, prisvärt enligt mig.☺️
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  hudtyp

  hej! vilken hudtyp skulle ni säga att den här masken passar bäst för?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej igen 😊 En av orsakerna till fet hud kan vara att den inte får tillräckligt med fukt. Denna mask är rengörande och inte återfuktande. Så jag tycker att du efter masken ska fylla på med bra fukt tex Hyaluronic Acid 2% och 100% Plant-Derived Squalane. Ha en fin dag 🌟
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hjälp

  Hej jag vill ha tre produkter för mycket torr, känslig och kliande hud. Vad rekommenderar ni ?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hallå 🌼 Här kommer tre produkter som passar dig qualane Cleanser - Hyaluronic Acid 2% + B5 - 100% Organic Cold-Pressed Borage seed oil. Ha en fin kväll 🙌
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Salicylic Acid 2% Masque 50 ml

4 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Salicylic Acid 2% Masque är framtagen för att främja lyster och förbättrad hudstruktur. Formulan innehåller kol och lera som rengör huden och lämnar den mjuk och fräsch.

Salicylsyrastrukturen underlättar dess lipofilitet och blandbarhet med lipiderna som ligger på ytan av huden. Det är en ingrediens som passar för att avlägsna torra, döda hudceller från hudytan på en fet och oren hud för att främja ökad lyster.

Kol och lera är välkända ingredienser som verkar djuprengörande och talgabsorberande. De strävar efter att avlägsna orenheter från ansiktet som annars stannat kvar på hudytan och täppt till porerna.

Till skillnad från Salicylic Acid 2% Solution är Salicylic Acid 2% Masque en produkt som ska tvättas av från huden. Låt ej produkten verka i mer än 10 min för att få optimal exfolierande effekt.

Användning: Använd 1-2 gånger i veckan på väl rengjord, torr hud. Använd ej på fuktig hud. Applicera jämnt över hela ansiktet med fingertopparna, undvik området kring ögonen. Låt verka i max 10 min. Tvätta av med ljummet vatten. Undvik området kring ögonen både vid applicering och avtvätt.

Patch-test rekommenderas innan användning: Applicera produkten direkt på ett litet område 3 dagar i följd för att se om du är känslig mot produkten. Om du upplever kraftfull irritation, rodnad, utslag, svullnad i ögon och hals, blåsor, svårigheter att andas, tvätta av, avsluta användningen och rådgör med en läkare.

Förvara utom räckhåll för barn. (Varning för solskador: Denna produkt innehåller en beta hydroxysyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och solskador. Använd solskydd, använd skyddande klädsel och begränsa solexponering under användandet av denna produkt och en vecka efteråt.)

50 ml

Köps ofta tillsammans

268:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter