3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 56 betyg
5
1
3
12
35
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 14 månader sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  17 gillar
 • idag 20:22

  Fråga

  Använder mig av era gudie ang pigmentering. Står ju att de ska användas efter rengöring, just nu tvättar jag först med indy beauty cleaning mousse o sen deras facial toner. Ska jag byta ut denna mot indy beautys toner? Eller ha den på efter?
  Tack, mvh Felicia
  Gilla
 • igår 23:40

  Serum och toner

  Jag har redan The Ordinary More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%. Kan jag använda Direct Acids Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   idag 08:48
   Hallå där 🦄 Japp det går bra att kombinera dessa. Kolla gärna i vår guide lyko.se/the-ordinary/guide för fler tips om produkter och rutiner från The Ordinary 😊 Ha en riktigt bra dag 🐅
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Går det att kombinera/blanda dessa?

  Hej,

  Jag ska påbörja Antioxidant Protection behandlingen enligt kitet som är rekommenderat på The Ordinary Guide på er hemsida;

  Morgon
  Squalane Cleanser
  "Buffet"
  EUK 134
  Natural Moisturizing Factors + HA

  Kväll
  Squalane Cleanser
  "Buffet"
  EUK 134
  Natural Moisturizing Factors + HA

  Jag undrar om jag kan lägga till Glycolic Acid 7% Toning solution, i serien samt använda AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml masken två gånger i veckan?

  Sen undrar jag om jag kan lägga till Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml? Och i så fall, i vilket steg hamnar den i min vardagsrutin?

  Tacksam för svar!

  Med vänlig hälsning
  Sara
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Sara 😊 Kul att du tittat i guiden och ska testa rutinen. Glycolic Acid 7% Toning solution och AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution ska inte användas tillsammans med "Buffet", så jag tycker du ska skippa dom. Niacinamide 10% + Zinc 1% kan du lägga till innan Natural Moisturizing Factors + HA i din kvällsrutin. Du kan läsa mer om vad du inte ska kombinera på theordinary.com/regimenguide Lycka till med din nya rutin 🌟🙌
   Gilla
 • för 6 dagar sedan

  HJÄLP MIG

  Hej
  Jag beställde några av the ordinarys produkter för 2 månader sen. Jag upplever nu min hud på ett sätt jag har aldrig har gjort tidigare. Alla mina finnar är bort och många av mina synliga porer med men jag är extremt torr på hela huden och den ser hemsk ut under smink. När jag smörjer in mig med produkterna får jag en brännande känsla i huden som håller i sig i timmar. Jag är röd i mitt ansikte under hela dagen och min hud kliar. Jag har några extremt röda och torra partier i mitt ansikte. De produkterna jag använder är:
  På morgonen:
  -indy beauty rengöring
  -indy beauty toner
  -aco sensitive balance eye cream
  -the ordinary 100% Plant Derived Squalane
  -ACO Face 3+3 Day Cream
  Sen använder jag samma produkter på kvällen förutom att jag byter ut
  indy beauty toner mot the ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

  Innan jag började med dessa produkter var jag torr, känslig och hade finnar. Men min fråga är om detta beror på:
  -Att de är nya produkter för mitt ansikte och att jag ska fortsätta
  -Om några produkter inte går att använda tillsammans
  -Eller att dessa bara inte fungerar för mig?
  Tacksam för svar
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hjälp!

  Hej!

  Just nu använder jag i min hudvårdsrutin:

  Dermalogica special cleanser
  The ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
  Kiehls ultra facial moisturizer (dag)
  Kiehls ultra facial overnight hydrating masque (kväll)

  + The ordinary AHA 30% + BHA 2% PEELING SOLUTION och Therese Lindgrens mudmask efter peelingen 2 ggr/veckan.

  Jag är nöjd med min rutin men är sugen på att expandera lite. Jag undrar om jag kan använda denna Toner (Glycolic Acid 7% Toning Solution) de kvällar jag inte använder peeling solution? Eller ska jag använda något annat?

  Tycker mina porer blir lite igentäppta och syns mer under dagarna (brukar inte ha smink på mig till vardags) så känner att jag kanske saknar något som verkligen hjälper porerna att förbli små.

  Har för övrigt normal hy men vill just hålla mina porer små (som jag tycker de blir efter Niacinamide och peeling solution).

  Har också köpt och ska prova The Ordinary. High-Spreadability Fluid Primer och undrar om det finns någon/några produkt/er man kan ha under primern (eller när man är osminkad) som ger ett fint glow? Ska också funka med de produkter jag redan använder :)

  // Anna
  Gilla
  • för 6 dagar sedan
   Tack så jättemycket!!
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

56 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml

Köps ofta tillsammans

228:-
297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020