3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 45 betyg
4
0
2
11
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 11 månader sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  17 gillar
 • igår 10:45

  Fråga om produkt

  Hej, vart skulle ni rekommendera att man lägger in den här produkten till sin nuvarande hudvårdsrutin om den ser ut som följande:

  AM
  Squalane Cleanser
  Marine Hyaluronics serum
  Niacinamide 10% + Zinc 1%
  Natural Moisturizing Factors + HA

  PM
  Squalane Cleanser
  Marine Hyaluronics serum
  Granactive Retinoid 2%
  Natural Moisturizing Factors + HA

  Allt från TO
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   igår 12:44
   Hej Alexander, detta är ett ansiktsvatten som man använder enbart till kvällen. Så denna passar att använda i din kvällsrutin efter rengöring och före Marine serumet :)
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Lagom kraftfull exfoliering

  Använder denna exfolierande toner på kvällarna cirka 3 dagar/vecka och den har fungerat superbra för att jämna ut min annars ganska kombinerade och obalanserade hud. Hjälper till mot igentäppta porer och ger en hälsosam lyster till huden. Viktigt dock att tänka på om man är lite torrare är att även om detta är en toner så bör man följa upp med en återfuktande toner efter denna för att inte blir uttorkad. Kan även vara bra att börja försiktigt med denna produkt om man inte använt syror förut och sen att man dagtid avslutar sin hudvårdsrutin med en spf för att undvika pigmentering.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Använda som vanlig toner?

  Kan jag använda denna på kvällen istället för vanlig toner? Och kan jag kombinera den med oljebaserad rengöring (Maria Åkerberg) samt The Ordinary’s More Moleculars Buffet serum? Tack!
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Sara, du kan absolut använda denna som toner på kvällen och du kan även använda den tillsammans med Maria Åkerberg rengöringen. Du kan även använda serumet Buffe efter ditt ansiktsvatten. Lycka till :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Funkar bra!

  Gillar den, sved lite första gångerna jag använde den men det gick över. Hjälper mot små knottror i ansiktet.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Härlig toner

  Jag har använt denna toner i 1 år snart och måste säga att den är helt fantastisk :) rekommenderar starkt!
  1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
Glycolic Acid 7% Toning Solution 240 ml

45 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-107-0240

Köps ofta tillsammans

258:-
337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019