Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml

28 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Glykolsyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning.

Användning: Använd gärna på kvällen, inte oftare än en gång per dag. Efter rengöring, fukta en bomullsrondell med lösningen och svep över ansikte och hals. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen. Skall ej sköljas av. Fortsätt med ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

240ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-107-0240
2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
228:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
547:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 28 betyg
1
0
0
9
18
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 4 månader sedan

  Faaaaantastic!

  Otroligt nöjd med denna. Använder den kvällstid. (Följer upp med niacinamidserumet, matrixyl och moisturizing factors). Redan efter första användningen upplevde jag att hyn kändes klarare. Precis lagom "riv". Love it!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • idag 16:18

  Gillar!

  Gillar denna skarpt, känns som den gör något med huden, jag har fått mindre djupa porer med denna tillsammans med niacinamide på kvällen. något av dessa gör susen men den här känns verkligen som den gör något.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Underbar produkt

  Känns härligt ren i huden utan att torka ut eller irritera. Huden är bättre än den någonsin varit. En av de bästa produkter jag provat! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Fräsch

  Den känns verkligen renande! Jag upplever dock inte den stickande känslan på denna produkten som många andra beskriver, så enligt mig är det ingen stark produkt. Känns så tryggt ändå att köra med denna när jag använder mycket annat från ordinary, bra komplement liksom!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Rosacea

  Hej- skulle denna funka om man har en ”mild” rosacea?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Svider

  Hej! Har använt detta ansiktsvatten i ca 3-4 veckor nu och känner att varje gång jag tar det så svider det till på vissa områden. Tänkte först att det var för att jag var ovan med produkten med det har inte försvunnit. Tycker du jag ska fortsätta med produkten ett tag till och se om det blir bättre eller byta till en annan produkt?

  Mvh Nicole
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Hej Nicole. Jag tycker att din hud borde ha vant sig vid det här laget... Vilka produkter lägger du över den? Kan det vara så att du i övrigt är lite torr? Kan det vara så att du tar för mycket på din bomullsrondell? Om du är nöjd med resultatet och inte upplever svedan värre än att du kan leva med den så kan du absolut fortsätta. Du måste själv känna efter och avgöra.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019