1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 31 betyg
1
0
6
5
19
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Älskar hur min hud ser ut nu!

  Jag har använt den här under en tid nu och älskar verkligen vad den gör med min hud. Konsistensen gör att den för mig fungerar bäst att använda efter toner och innan ansiktskräm. Mina pormaskar har helt klart minskats, min hud känns mjuk och återfuktad. Det här är en produkt jag kommer att köpa igen.
  9 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   Hej Stefanie. Härligt att höra att du uppskattar den. För att delta i tävlingen så behöver du klicka på "Betygsätt produkten" här ovanför och skriva ditt omdöme där samt hashtagga.
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Fungerar ihop med skinoren?

  Hej! Jag har fått skinoren utskrivet av hudläkare mot akne. Kan jag använda någon av the ordinarys produkter samtidigt? Eller kan ni rekommendera någon annan produkt som fungerar ihop med skinoren? Jag har fått en del röda akneärr och några ärr som är som gropar i huden som jag skulle vilja få mindre synliga.. samtidigt skulle jag nog också behöva något återfuktande då jag blir rätt torr av skinoren..
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 dagar sedan
   Hej Elin! 🙂

   Jag skulle inte rekommendera att du använder någon produkt med starka syror. Du skulle kunna använda deras fuktserum Hyaluronic Acid 2% + B5 i så fall 🙂
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Jag upplever att jag får nya finnar av både denna och retinol 1% från TO.
  😏 hur kommer det sig?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Kim! 😊
   Har man en acnebenägen hud eller en hy med finnar så kan men uppleva en tillfällig ökning av akne/finnar under de första veckorna, men det ska lägga sig 😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hudvårdsrutin

  Hej! jag har normal till torr hy och ska köpa följande därför vill jag veta i vilken ordning jag ska applicera de, och ifall jag bör lägga till något extra, såsom ansiktskräm osv.
  :
  https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-niacinamide-10--zinc-1
  https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-gran...retinoid--2-emu
  https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-sali...acid-2-solution
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Du kan följa ögonbenet. närmare ögonen bör du inte gå :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Skillnad mellan retinoid-serumen

  Hej! Jag undrar vad det är för skillnad mellan Granactive Retinoid 2% Emulsion och Granactive Retinoid 5% in Squalane (förutom innehåll)? Skillnad i effekt samt bör vad man börja med?

  Tack på förhand! :)
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Och där av så blev det oxå en stor tillgång för ANTI-AGE i cosmetisk hudvård om man ska kalla det så, och i sjukvården används det mot svår acne, Isotretinoin (Accutane) och i sverige heter det Differin (adapalen) oxå tretinoin, men problemet är också att många former aav retinoider ger en extrem irritation och torrhet och en exfolierande effekt, så läs på om de olika sorterna som The Ordinary har för vissa ger mer irritation än andra, ett tips är oxå att blanda ut din retinol i exempelvis en olja som T.O´s rose hip seed oil som innehåller "naturligt vit-a", samt att applicera på torrt ansikte, så det inte sjunker ner för långt ner i huden, SNÄLLA läs på, tro mig jag gjorde misstaget att börja använda utan att läsa på ordentligt och trotsendast 2 nätter i veckan så fick jag efter första veckan en "skållad" hy, jag var så röd å flagnade och jag kändes som en hård och stickig planka i ansiktet... Det var förjäbligt, och jag använde det mot acne vilket dessa former som man kan köpa i butik i sverige inte är gjort för, vilket jag egentligen inte visste då jag inte lästepå, så jag varnar alla så mcyket jag kan, delar med mig av info och försöker hjälpa å att andra ska slippa uppleva de ag gjord, jag har aldrig haften problem hy men när jag fyllde 30 då small de till, vilket är vanligt om man aldrig haft finnar å så, och det är när hormoner å så vidare örändras i kroppen, å därför ska man inte heller börja använda retinol för tidigt eftersom att cellförnyelsen fungerar superbra då, och det är vad vi äldre försöker att få våran att oxå göra, så börja ej förtidigt för då kan man ist rubba det som redan fungerar superbra. Vi äldre behöller nya celler och hjälp med att snabba på processen lite, vi behöver mer kollagen och så vidare så kolla även upp vilken retinoid som du bör använda för ditt syfte, DET KAN TA 6 MÅNADER INNAN MAN SER RESULTAT SÅ HA TÅLAMOD,MEN RESULTAT DET FÅR MAN, HÄR ÄR LITE LÄNKAR: https://theordinary.com/regimenguide ladda ner regimen-appen SUPERbra
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Lätt och bra

  Upplever att min hy blivit jämnare och porerna mindre.
  Använder den till kvällen. Kommer komplettera med nattkräm nu under vintern men använt den ensam hittills.
  Gilla

The Ordinary
Retinoids
Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

31 Betyg
129:-
Beskrivning
Ingredienser
Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen:

a) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid;

b) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid.

Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.

Användning: Applicera några droppar över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin. Använd inte tillsammans med andra retinoidbehandlingar. Använd solskydd på dagen.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-101-0030

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019