Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 15 betyg
1
0
2
3
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Älskar hur min hud ser ut nu!

  Jag har använt den här under en tid nu och älskar verkligen vad den gör med min hud. Konsistensen gör att den för mig fungerar bäst att använda efter toner och innan ansiktskräm. Mina pormaskar har helt klart minskats, min hud känns mjuk och återfuktad. Det här är en produkt jag kommer att köpa igen.
  8 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 7 månader sedan
   Hej Stefanie. Härligt att höra att du uppskattar den. För att delta i tävlingen så behöver du klicka på "Betygsätt produkten" här ovanför och skriva ditt omdöme där samt hashtagga.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Fråga

  Kan jag använda Granactive Retinoid 2% under sommaren nattetid?
  1 gillar
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Choko, produkterna går att använda året om. Dock så är de väldigt kraftfulla och vid användning sommartid så måste man vara väldigt noga med solskydd under dagtid.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Rynkor

  Funkar den här produkten mott rynkor i pannan, om inte har ni någon produkt som gör det?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej, den går bra att använda till rynkor. Dock är det en väldigt stark produkt som inte är optimal att använda under sommarhalvåret, rekommenderar dig att testa The Ordinary Buffet som serum morgon och kväll för att se om du kan få det resultat du vill ha med det serumet istället :)
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Jämförbar med Paulas choice?

  Hur är denna produkt jämfört med Paulas choice?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Elinor,
   Paulas choice vet vi väldigt lite om, eftersom det inte är ett varumärke vi säljer. Så dessvärre kan jag inte hjälpa dig med den frågan. Dock kan vi mycket om The Ordinary. Du kan alltid mejla vår kundservice om du funderar på något <3
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Användas med Lactic Acid?

  Hur kan man inkorporera denna i sin hudvårdsrutin om man använder The Ordinary’s Lactic Acid varje kväll innan serum? Går det bra att ta den innan eller är det bättre att bara använda en av produkterna på kvällen?

  Tack på förhand!
  //Filippa
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Filippa, du kan exempelvis använda dem varannan kväll. Tänk på att båda dessa produkter är väldigt aktiva. Var noggrann med solskydd på dagen. Beroende på vad det är du vill jobba med så beror det på om du behöver båda dessa produkter.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Gropiga ärr

  Hjälper denna för djupare ärr som man har fått efter acne?
  Tacksam för svar
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Katrin, denna kan hjälpa mot ärr. Tänk på att enbart använda produkten på kvällen samt att vara noggrann med solskydd under dagtid. The Ordinary AHA 30% + BHA är en exfolierande ansiktsmask som också kan vara bra för att arbeta på ärr, den används 1-2 gånger i veckan.
   Gilla

The Ordinary
Retinoids
Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

15 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen:

a) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid;

b) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid.

Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.

Användning: Applicera några droppar över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin. Använd inte tillsammans med andra retinoidbehandlingar. Använd solskydd på dagen.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-101-0030

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

218:-
377:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019