1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 25 betyg
1
0
0
5
19
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  8 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Snabbt resultat

  Redan tredje gången jag använde den så märkte jag skillnad. Slätare hud, torrflagorna försvann och porerna såg mindre ut. Blandar ut den med lite mandelolja och applicerar på kvällen efter tvätt.
  #tävling
  Gilla
 • för 2 dagar sedan

  5%?

  Hej! Den här finns som 5-procentig också, innebär det att den är lite snällare om man lätt får reaktioner i huden? Och finns det möjlighet för er att köpa in den?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   idag 07:22
   Hej Katti och Jonas 😊 En liten uppdatering: Vi har pratat med dom som har agenturen för The Ordinary och tyvärr kan dom inte svara på när 5%:aren kommer till Sverige. Men givetvis tar vi in den när den finns tillgänglig. 🌟
   1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Kan man blanda?

  Hej! Jag undrar om det går att använda denna i samband med The ordinary’s Niacinamide 10% + Zinc 1% och Hyaluronic acid 2% + B5?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   igår 16:23
   Hej Robert😊 Dessa går bra att kombinera på kvällen. Använd dem i denna ordning Glycolic, sen hyal och sist niacinamide.
   1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Torr

  Hej! Kommer den här hjälpa mot min torra hy?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Tijana 🦄 Denna kan vara en del av en bra rutin om du har torr hy. Jag skulle även lägga till Hyaluronic Acid 2% + B5, Natural Moisturizing Factors + HA och 100% Cold-pressed Virgin Marula Oil så att du får mycket fukt. Kolla gärna rutinen Torr&Stram i guiden lyko.se/the-ordinary/guide Hoppas du får en superbra dag 🌺🌼
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hej

  Kan jag använda Niacinamide 10% + Zinc 1% på denna produkt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Susanne😊 Man kan blanda dessa men jag rekommenderar att du använder Niacinamide 10% + Zinc 1% först och sedan blandar Lactic Acid 10% + HA 2% i din dag eller nattkräm. Det är viktigt att man vänjer huden långsamt.
   1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml

25 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Köps ofta tillsammans

178:-
247:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020