2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 34 betyg
2
0
1
6
25
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Butik & Salong
  för 19 månader sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  9 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Hudvårdsrutin

  Går det att lägga till den här produkten i min hudvårdsrutin? Jag använder The Ordinarys "The daily set" och The Ordinarys Niacinamide 10% + Zinc 1%. Har problem med finnar och porer, och tänkte att den här kanske skulle kunna passa. 1-2 gånger/vecka använder jag The Ordinarys Salicylic Acid 2% mask.
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  I vilken ordning?

  Jag har förstått att Lactic Acid 10% används efter rengöring men kan jag använda följande efteråt samtidigt?
  -Buffet
  -Caffeine Solution
  -Argireline solution

  Efter dessa moisturizing med några droppar Rose Hipp?

  Tacksam för hjälp!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Annica 😊 Ja Lactic används direkt efter rengöring på kvällen. Om du kan använda Lactic och Buffet ihop beror helt på hur känslig hud du har. Du får testa i armvecket först för att se ev. reaktion. Annas kan du använda Buffet enbart på morgonen. Mitt tips är också att du använder dom två ögonprodukterna direkt efter cleanser/Lactic. Och sen kan du avsluta allt med Rose Hip. Ha en fin dag 🌺
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Blandning av produkt

  Hej använder Lactic Acif 10% +HA Varje kväll och undrar om jag kan kombinera den med Niacinamide 10% + Zinc 1%?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Tanja. Ja, dessa två produkter går utmärkt att kombinera ⭐
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Tips till 49 åring

  Har lite åldrande hy samt några pigmentsfläckar.

  Använder serum buffet samt Rose Hip Seed oil.

  Undrar om man dessutom kan använda denna Lactic Acid tillsammans med Alpha arbutin, eller finns det något annat alternativ som är bättre?

  Använder inte peeling just nu då jag är utomhus mycket under sommaren, det verkar som att det kan förvärra pigmentsfläckar. Planerar att börja med det så småningom.

  Använder dessutom dag och nattkräm från Eucerin just nu, har gjort i många år, men funderar på att fasa ut dem.

  Är jag på rätt spår eller finns det fler tips som kan pigga upp min trötta hy!?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Ja Evys produkter är riktigt bra! Ser att jag glömde klistra in länken till rutinerna. Den kommer här, om du inte redan hittat 😊 lyko.se/the-ordinary/guide
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Blandning

  Hej! Använder pixi glow toner och en serum med acid från rituals kan jag använda denna också då? Eller kan jag använde dom andra på morgonen och denna på kvällen? :)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Kristin 👍 Det är syra i alla tre produkterna och rekommendation är att inte blanda syror mellan varumärken, och att använda en syraprodukt vid samma tillfälle. Så du får kanske ställa en av produkterna åt sidan. Tänk även på att det är viktigt med en spf på minst 30 under dagtid när du använder syror. Ha en fin dag 🌺
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml

34 Betyg
79:-
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter