1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 16 betyg
0
0
0
4
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  7 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Fråga?

  Kan man använda deras rosehip olja ovanpå denna?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Eleni :) Det går bra att använda Rose Hip Seed Oil efter denna. Du kan antingen använda oljan ensam direkt efter Lactic Acid, alternativt efter Lactic acid och kräm. Du kan också blanda din olja med kräm, det är vad som du tycker fungerar bäst för dig :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Alltid med mig!

  Fick tips om denna för längesedan och bestämde från någon engelsk site (innan de fanns här) har älskat den sen dess och älskar den fortfarande. Har nog aldrig haft så bra hud som nu och då blir jag ändå inte yngre 😉🙌🏼
  #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Riktigt bra snäll syra som gör skillnad

  Detta är en riktigt bra syra som gör skillnad och kan användas av de flesta. Den är snäll men effektiv. Ibland tänker jag att den inte gör något och så gör jag ett uppehåll och inser att en av anledningarna till att min hy är i så bra skicka är pga denna syra. Kan med andra ord inte leva utan denna. #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Känslig hud

  Hej! undrar om denna skulle kunna passa till min hud. Har ganska känslig hud och är lite yttorr, framför allt på näsan. Ska jag då använda den i hela ansiktet eller bara på "näsområdet"?
  Gilla
  • Detta inlägg är borttaget
 • för 1 månad sedan

  Få bort acne

  Hej!
  Vilken produkt från The Ordinary är bäst för acne ?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Hanna :) Du får gärna mejla till hudterapeuten@lyko.se med en bild på ditt ansikte utan smink samt lite information om du använder några hudvårdsprodukter i dagsläget och vilka. Så ska jag hjälpa dig vidare :)
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml

16 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Köps ofta tillsammans

148:-
337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019