1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 23 betyg
1
0
0
5
17
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Skönhethemlis!

  En riktigt sån produkt som gör sitt utan att märkas av, den är otroligt lätt så går utmärkt att kombinera med andra serum under samma session. Trots att den knappt märks så sker stordåd, huden känns sååå ren och används denna flitigt så kommer lystern som ett brev på posten.
  8 gillar
 • för 2 dagar sedan

  .

  Nice
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Vad behöver jag av the ordinary?

  Hej! Jag har köpt blodmasken & använder den 2 ggr i veckan & vill nu prova att börja använda mer av the ordinarys produkter. Jag har lite torr hy, problem med pormaskar över näsan men inga finnar osv. Inte speciellt känslig heller. Vad rekommenderar ni att jag köper på mig ? :)
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   igår 11:45
   Hej Lisa Mari, då kan jag rekommendera Niacinamide serumet och Hyaluronic Acid 2% serumet. Det är väldigt bra produkter att börja med. Båda dessa serum går att använda både morgon och kväll.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Vad kan man blanda?

  Hej, jag kollar runt bland olika serum etc och är lite osäker på vad som går ihop och inte. Lactic Acid, Retinol, Hyaluronsyra, Niacinamide och Vitamin C - vilka går ihop och vilka gör inte? Vilka tider på dygnet ska man ta det och hur ofta? Jag är 28, blandhy med en del acneärr och orenheter.
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Super att du använder spf! Satsa på en av dessa produkter som du tror passar dig bäst utifrån vad det är du vill att produkten ska göra. Alltså antingen lactic acid, niacinamide eller retinol. Just så att du inte översyrar huden. Väljer du retinol rekommenderar jag att du börjar med så låg procent som möjligt tills din hud vant sig!
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Så bra!

  Jag använder denna på kvällen tillsammans med Vitamin C och varje morgon ser jag hur min hud blivit "lugn" under natten och jag har fått jämnare hudton. Rekommenderas!
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Nathalie

  Hej!
  Jag undrar om denna går att kombinera med Granactive Retinoid 2%? Kan jag använda dem både under samma kväll?

  Sedan undrar jag även om Niacinamide 10 + zink går att använda tillsammans med Lactic acid.

  Tack på förhand! :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Nathalie! 🙂

   Jag skulle inte rekommendera att du använder Granactive Retinoid 2% samma kväll som du använder Lactic Acid 10% + HA 2% utan då kan du ha dessa varannan kväll istället 🙂

   Niacinamide 10% + Zinc 1% kan du däremot använda tillsammans med både dessa 🙂
   1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml

23 Betyg
79:-
Beskrivning
Ingredienser
Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Användning: Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

(Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).

30ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-109-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019