1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 12 betyg
0
1
1
2
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • idag 20:19

  Vilka produkter?

  Hej, jag har haft svårt att hitta en hudvårdsrutin som har fungerat och undrar om jag kan få hjälp med vilka produkter jag ska använda.
  Jag har haft akne i ca 3 år, får några finnar i veckan vilket inte är ett jättestort problem men har däremot som "bucklor" under huden i pannan och tilltäppta porer på näsan, hakan, pannan och kinderna. Vill verkligen bli av med pormaskarna. Har ganska känslig hud och blir lätt torr men är samtidigt oljig i t zonen. Vilka produkter bör jag använda och hur ofta? Tack på förhand!
  Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Good set

  Good product
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Känslig hy

  Hej! Jag har mycket känslig hy, och blir lätt röd och trasig. Det verkar som att den där ansiktsmasken är ganska stark, kanske bör jag undvika den?
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Jag använder The Ordinary's Lactic Acid istället, då den är mildare. Har också känslig hy, men den funkar väldigt bra!
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Vilken ordning?

  Hej! Har tänkt att köpa dessa 3 produkter men undrar i vilken ordning jag ska ta dem? Ska jag morgon & kväll först ta serumet & sen ansiktskrämen, och två kvällar i veckan först ta ansiktsmasken innan serum och ansiktskräm?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hejsan Isabelle! 😊

   Alpha Arbutin 2% + HA och Azelaic Acid Suspension 10% använder du morgon och kväll. Du använder dessa efter rengöring men innan din fuktkräm 😊

   AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution använder du 1-2 kvällar i veckan. Peelingen använder du på ett torrt och rengjort ansikte och ska sitta max 10 minuter, men gärna bara 3-5 minuter de första gångerna. Skölj sen av med ljummet vatten och smörj in ansiktet med din fuktkräm 👍😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken Produkt ska användas?

  Hej! Finns det några produkter som kan användas för mörka fläckar i ansikten och grova solskador på ansiktet?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sara, Alpha Arbutin är ett serum som arbetar på pigmenteringar. Om du har en tålig hud kan du även använda AHA 30% som ansiktsmask två gånger i veckan. Om du önskar en fullständig rutin så kan du mejla information och bild till hudterapeuten@lyko.se
   Gilla

The Ordinary
Light & Bright Trio

12 Betyg
259:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Tre produkter som ger lyster, ljusar upp hudtonen samt reducerar och verkar utjämnande på hyperpigmenteringar/mörka fläckar.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA 30ml
Alfa Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller nästa-generationens hyaluronsyra för bästa effekt. Alfa Arbutin sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml
Azelinsyra finns i flera sädesslag och produceras naturligt av jäst som normalt finns på huden. Den ljusar upp hudtonen samtidigt som den synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Azelinsyra är en multi-funktionell ingrediens för alla hudtyper och fungerar även som en effektiv antioxidant. Formulan innehåller en mycket hög koncentration (10%) av ren Azelinsyra i en lätt creme-gel.

Användning:
Morgon och kväll: Alpha Arbutin 2% + HA - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten både morgon och kväll. Avsluta med att applicera Azelaic Acid Suspension 10% som ansiktskräm.

Två gånger i veckan som peelande ansiktsmask: The Ordinary AHA 30 % + BHA 2% Peeling Solution. Använd på rengjord hud, appliceras med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och skölj sedan av. Denna produkt kan eventuellt behövas vänjas in och därför kan det räcka med att bara börja med någon minut de första gångerna.
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-901-0000

Köps ofta tillsammans

358:-
467:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020