1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 10 betyg
0
1
1
1
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 dagar sedan

  Vilka produkter bör jag använda?

  Hej!

  Är i behov av en hudvårdsrutin och skulle vila testa produkter från the ordinary. Jag har ganska så normal hud, men jag har stora porer och typ knottrig panna. Vilka produkter skulle ni rekommendera?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 dagar sedan
   Hej Alva! 😊

   På morgonen och kvällen efter rengöring och innan din ansiktskräm så kan du använda Niacinamide 10% + Zinc 1%.
   Detta serum är balanserande och minskar finnar, porer och tilltäpptheter 😊

   På kvällen efter rengöring och innan övriga produkter från The Ordinary kan du använda Glycolic Acid 7% Toning Solution. Denna 7%-iga formula erbjuder en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton med lyster. Formulan förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Vilka produkter bör jag använda?

  Hej! Jag vill skaffa en hudvårds rutin, men vet inte riktigt vad jag ska ha till min hy. Min hy är oljig av sig med ganska mycket acne och några ärr från dem, vilka produkter skulle passa in till min hudvårds rutin? Just nu kör jag bara med ACO spotless.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej! 😊
   Då rekommenderar jag att du morgon och kväll använder nedan produkter efter rengöring:
   Niacinamide 10% + Zinc 1% - Balanserande för talgproduktionen och jobbar mot finnar och porer
   Azelaic Acid Suspension 10% - Förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter.
   Avsluta med din fuktkräm.

   På kvällen efter rengöring och innan övriga TO produkter så kan du använda Glycolic Acid 7% Toning Solution. Denna ger en mild skonsam exfoliering för förbättrad hudton och förbättrar visuellt även hudstrukturen vid kontinuerlig användning 🙂
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Djupa acne ärr

  Hej! Jag hade kraftig acne för ca 12-14 år sedan. Fick äta starka mediciner! Hudläkare vill slipa ansiktet för att få bort alla ärr men jag är väl lite för feg för det.
  Så jag funderade på att testa ordinary produkter för att kanske göra ärren mindre synliga osv. Men det är ju en djungel. Vad skulle jag kunna använda för produkter för att få bort ärr? Har torr hy.
  Hoppas ni kan hjälpa mig. ☺️
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Nathalie, du får gärna mejla in en bra bild på hela ditt ansikte till hudterapeuten@lyko.se. Du får gärna också informera vad du använder för hudvårdande produkter i dagsläget. Återkom så ska vi hjälpa dig :)
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Vilka produkter bör jag använda

  Hej!
  Jag vill skaffa mig en ny rutin med produkter the ordination. Jag har en fett hy. Dvs att talgkörtlarna är överaktiva och producerar en för stor mängd talg. Resultatet blir en glansig hy med stora och synliga porer och ibland även akne och inflammation. Och dessutom så jag inte så många, men några få ärr från gamla finnar som jag vill få bort. Så jag undrar vilka produkter som skyller bara min hy för morgon och kvällsrutiner
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Suzanne :) Du får gärna mejla till hudterapeuten@lyko.se med bild på ditt ansikte samt information kring vad du använder för hudvårdsprodukter i dagsläget. Återkom så ska jag hjälpa dig vidare.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken olja bör jag använda?

  Hej!
  Jag har en hud som fort får ärr om jag får en finne,denna blir gärna oftast till ett sår.nu har jag fått några nya är runt haka och läppar vilket får mig att må dåligt. Även förstorade porer efter finnar från yngre år.
  Blandhy med lite fetare precis över hakan under/brevid underläppen .tacksam för svar !
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 veckor sedan
   Hej Malin! :)
   Jag rekommenderar en kombination av 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil och Azelaic Acid Suspension.

   Då finnarna sitter runt munnen så kan jag även tipsa om detta kosttillskott från Maria Åkerberg då detta kan ha med magen att göra:
   https://www.lyko.se/maria-akerberg/maria-akerbergprobioskin
   Gilla

The Ordinary
Light & Bright Trio

10 Betyg
259:-
Tre produkter som ger lyster, ljusar upp hudtonen samt reducerar och verkar utjämnande på hyperpigmenteringar/mörka fläckar.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA 30ml
Alfa Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller nästa-generationens hyaluronsyra för bästa effekt. Alfa Arbutin sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30ml
Med 30% alfahydroxisyror (Glykol-/Mjölk-/Vin-/Citron-), 2 % betahydroxisyra (Salicylsyra), Hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att motverka tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för ökad lyster, Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml
Azelinsyra finns i flera sädesslag och produceras naturligt av jäst som normalt finns på huden. Den ljusar upp hudtonen samtidigt som den synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Azelinsyra är en multi-funktionell ingrediens för alla hudtyper och fungerar även som en effektiv antioxidant. Formulan innehåller en mycket hög koncentration (10%) av ren Azelinsyra i en lätt creme-gel.

Användning:
Morgon och kväll: Alpha Arbutin 2% + HA - Applicera som serum efter eventuellt ansiktsvatten både morgon och kväll. Avsluta med att applicera Azelaic Acid Suspension 10% som ansiktskräm.

Två gånger i veckan som peelande ansiktsmask: The Ordinary AHA 30 % + BHA 2% Peeling Solution. Använd på rengjord hud, appliceras med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och skölj sedan av. Denna produkt kan eventuellt behövas vänjas in och därför kan det räcka med att bara börja med någon minut de första gångerna.
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  2328-901-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019