1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 8 betyg
0
0
0
4
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Ojämnheterna försvann helt

  På sistone har jag fått acne/blem-utbryt på kinden, något jag aldrig tidigare i livet haft (är 35). Fattade ingenting. Så jag tänkte att jag köper några serum och testar. Jag köpte denna och Hyaluronic Acid 2% + B5 som jag läste ska vara bra när man har känslig hy (och känslig hy har jag VERKLIGEN).

  Var orolig först att jag skulle bli blossig och att det skulle brännas men det blev jag inte. Däremot blev jag sur eftersom det verkade som att serumet nästan koargulerade och blev till rullar på huden efter applicering. Men efter att ha fortsatt använda det så undrar jag om det inte var död hud och smuts? (blä!!)

  För nu har jag inte något problem med rullar, och min hud har blivit lenare än nånsin förr. På bilden ser man att jag har röda märken kvar efter acne, men huden är helt mjuk och slät. Nu, ytterligare några dagar senare, har det röda minskat. Jag har definitivt inte problem med torr hud, så jag vet inte varför jag köpte "Hyaluronic Acid 2% + B5" men ångrar mig inte. Dessa två i kombination är det bästa jag köpt till min hud.
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Användning

  Måste tvätta av denna efter användning. Ska man tvätta av denna eller inte? När jag lagt på denna så avlägsnar min döda hud men blir mycket fräsch!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Isabel! 😊
   Denna ska inte sköljas av.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vet inte riktigt vad man får/inte får blanda!

  Hej! Nu till jul fick jag dessa produkter från The Ordinary:
  Mandelic Acid 10% + HA serum
  Niacinamide 10% + Zinc 1% serum
  AHA 30% + BHA 2% ansiktsmask

  Har provat masken och den verkar vara bra men har bara provat en gång hittills Vet att jag inte bör använda ett serum med syra efter masken så det kommer jag inte heller göra. Vill få in Niacinamide och Mandelic Acid serumen i min rutin men jag vet inte ifall de går bra att blanda eller om man måste använda ena morgon å ena kväll eller ifall man får ha ena en dag och andra en annan dag... Skulle gärna vilja ha lite hjälp med det.
  Använder även en ansiktskräm från märket Neutrogena som innehåller Salicylsyra och den har jag använt länge men nu när jag ska börja använda serum med syror kanske jag borde använda någon annan ansiktskräm eller? Så att det inte blir massa syror som blandas och att något dåligt händer eller att det blir för mycket? Snälla hjälp :(
  Mvh,
  Alison
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Alison! 🙂

   Man ska inte blanda syror från olika märken så när du använder Mandelic Acid 10% + HA eller AHA 30% + BHA 2% rekommenderar jag inte att du använder krämen från Neutrogena, men du kan använda den om du bara använt Niacinamide 10% + Zinc 1%.

   På morgonen efter rengöring kan du använda Niacinamide 10% + Zinc 1% och krämen från Neutrogena.

   På kvällen efter rengöring kan du använda Mandelic Acid 10% + HA och TOs egna kräm, Natural Moisturizing Factors + HA.

   AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution använder du 1-2 kvällar i veckan. Peelingen använder du på ett torrt och rengjort ansikte och ska sitta max 10 minuter, men gärna bara 3-5 minuter de första gångerna.
   Efter att du använt denna så är det bra att använda fukt, tex Hyaluronic Acid 2% + B5 och deras fuktkräm 🙂
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Snäll kemisk exfoliering

  En snäll kemisk exfoliering som inte irriterar huden och hjälper till att skonsamt avlägsna död hud. Dock märker jag inga riktigt större förändringar i övrigt. Produkten svider inte när den appliceras på fuktig hy. Däremot råkade jag applicera den utan att ha tvättat ansiktet en gång, jävlar vad det sved, gör inte mitt misstag! :)
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Hjälp

  Hejj, jag har oljig hud och får finnar ibland. Jag köpte fel produkt och råkade köpa mandelic acid 10 + ha från the ordinary. Kan jag använda den och isåfall hur?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej! 🙂

   Den är inte så balanserande mot talgproduktionen med du kan absolut ha den för att jobba mot finnar 🙂
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Vad ska jag använda för mitt ansikte?

  Hej!

  Jag har en lite mer fet och blandhy om man säger så. Jag vet verkligen inte vad jag ska använda till mitt ansikte, så jag undrar om ni kanske vet det? Jag vill gärna också använda The Ordinarys produkter eftersom att de är väldigt billiga!

  Tacksam för svar.
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej, självklart ska vi hjälpa dig med passande rutin. Om du mejlar till hudterapeuten@lyko.se med en bild på ditt ansikte och vad du använder för hudvårdsprodukter i dagsläget så ska vi hjälpa dig vidare :)
   Gilla

The Ordinary
Direct Acids
Mandelic Acid 30 ml

8 Betyg
79:-
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

Med AHA och hyaluronsyra
Mandelsyra 10% + HA erbjuder ytlig exfoliering som är mildare än andra alfahydroxisyror. Molekylvikten för mandelsyra är 152,1 dalton vilket är större än andra alfahydroxisyror (ex. glykolsyra med molekylvikten 76,0 dalton). Den större storleken gör det möjligt för mandelsyra att penetrera huden långsammare. En egenskap som gör den väldigt mild och lämplig för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden.

30 ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-128-0030

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020